05 / 05 / 2024

çağlayan adli yıl açılış töreni

çağlayan adli yıl açılış töreni

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çağlayan Adliye Sarayı’nda düzenlenen 2014 - 2015 Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı.

Erdemir 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı! 

Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı. Erdemir’den yapılan açıklamada 2023 yılı için net 0,45 Türk Lirası temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verildiği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

JPMorgan yıl sonu Merkez Bankası tahminini yükseltti!

JPMorgan Türkiye Başekonomisti Fatih Akçelik yaptığı açıklamada 2023 yıl sonu politika faizi tahminlerini yüzde 35'ten yüzde 40'a yükselttiklerini dile getirdi.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

Vaat Express'te 465 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yıl sonunda teslim!

Vaat Express projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 saon konutlar yer alıyor. Projedeki konutların teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu beklentisini açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon böyle olacak

Son dakika flaş haber... Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. Ankette, yıl sonu tüketici enflasyonu beklentisi ağustos döneminde yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 29,82 TL'ye çıktı.

Emlak Konut GYO'dan yılın ikinci çeyreğinde 29 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının ikinci çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, yılın ikinci çeyreğinde 28 milyar 959 milyon TL'yi aşan ve 509 bin metrekarelik satış gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO'dan yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar TL'lik satış! 

Pasifik GYO, 5 projenin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar 3 milyon 224 bin 515,03 TL'lik satış gerçekleştirdi. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Mayıs ayı piyasa anketi sonuçlarını açıkladı. Merkez Bankası ankette yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

çağlayan adli yıl açılış töreni Haberi

çağlayan adli yıl açılış töreni


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çağlayan Adliye Sarayı’nda düzenlenen 2014-2015 Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun ev sahipliği yaptığı törene hakim ve savcıların yanı sıra İstanbul’daki askeri ve mülki erkan da katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Hadi Salihoğlu, adli yılın hayırlı olmasını diledi. Salihoğlu, daha sonra Kadir Topbaş ve Hüseyin Avni Mutlu ile açılış pastasını...