29 / 04 / 2024

Çakar Yapı

Çakar Yapı

Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Semih Çakar tarafından 22 Nisan 2013 tarihinde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

Yakapark Kartal'da teslimler Ekim 2023'te!

Gayrimenkul sektöründe uzun senelerdir faaliyette bulunan Akar Yapı Grubu, İstanbul Kartal’da, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanında Yakapark Kartal projesini hayata geçiriyor. Satışların başladığı projede teslimlerin Ekim 2023'te yapılması planlanıyor.

Emerald Premium Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Premium Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Akar tarafından kuruldu.

Örsa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örsa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çakar tarafından kuruldu.

Örsa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Örsa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Çakar  tarafından kuruldu.

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

Çakar Yapı Haberi

Çakar Yapı


Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Semih Çakar tarafından 22 Nisan 2013 tarihinde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler, 


Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Esentepe Mahallesi, Alibeyköy Caddesi,...