04 / 05 / 2024

çalışanlara hisse

çalışanlara hisse

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

Asgari ücretli çalışanlara 17 bin 500 TL maaş müjdesi! Ocak zamlı asgari ücrette büyük şok! Yeni rakam geldi! 

Asgari ücrette Ocak zammı ile ilgili hesaplamalar peş peşe yapılıyor. İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği o rakamlar ve son dakika hesaplaması...

Çalışanlara müjde! Maaşlara yüzde 25 zam geldi! Resmen açıklandı!  

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi, yükselen enflasyon karşısında belediye çalışanlarının hak kaybına uğramaması için DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladığını açıkladı. Ek protokolle beraber belediye şirket çalışanlarının günlük ücretlerinin yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 zam yapıldı

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Asgari ücrete de refah payı geliyor! Yeni asgari ücret 17 bin 104 TL mi olacak? Çalışanlara son dakika müjdesi! 

Asgari ücrete Ocak 2024'te yapılacak zam, milyonlarca çalışan tarafından merakla bekleniyor. Şimdilerde asgari ücrete de refah payı eklenebileceği gündeme geldi. Peki Ocak 2024'te asgari ücret kaç TL olacak? İşte o son rakamlar...

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Çalışanlara bayram piyangosu vurdu: En az 3 bin TL ikramiye ödenecek!

Çalışanlarımızın heyecanla beklediği tediye ödeme tarihleri sonunda resmi olarak duyuruldu. Bugün itibariyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ilave tediye ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Stajyer ve kalfa maaşlarına da zam geldi! En yüksek stajyer maaşı kaç lira olacak?

Stajyer ve kalfa olarak çalışan öğrencilerin alacağı maaşlara asgari ücretle beraber zam geldi. İşyerlerinin mesleki eğitim kapsamında çalışanlara asgari ücrete orantılı olarak yapacağı zam miktarı netleşti.

Çalışanlar dikkat! Yeni asgari ücretle birlikte yemek ücreti de zamlandı!

Asgari ücret yeni rakamının açıklamasından sonra birçok kalemde ödemeler güncellendi. Bu kapsamda, çalışanlara sağlanan yemek bedeli yeniden belirlendi.

Asgari ücretli çalışanlara bayram ikramiyesi var mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

"Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı son dakika? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi?" sorularının yanıtları sık sık araştırılmaya başlandı. Peki asgari ücretliye ikramiye onaylandı mı?

çalışanlara hisse Haberi

çalışanlara hisse

Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu, "Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Ücret Belirleme Politikası"nın gözden geçirilip revize edilmesine yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, üst düzey yöneticilere yapılacak prim ödemelerinin bir kısmının belirli performans hedefleri çerçevesinde hisse senedi olarak yapılabilmesine olanak sağlayacak bir sistemin ve planın oluşturulması için çalışma başlatılmasına karar verildiği bildirildi. Alarko Holding'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada yapılacak çalışmanın genel kurulda ortakların bilgisine sunulması kararı alındığı ifade edildi.

Şirkete bağlılık artacak

Yapılan açıklamada, Alarko çalışanlarına şirketin refahından doğrudan bir pay verilmesinin, çıkarlarının şirket ve hissedarlarının çıkarlarıyla daha yakından özdeşleşmesini sağlayacağı, böylece şirket adına çabalarını artıracağı ve şirkette kalma isteklerinin güçlendirileceği beklentisi vurgulandı. Alarko Holding'den yapılan açıklamada, teşvik edici hisse prim sisteminin çalışanların Şirketin uzun vadeli hedeflerine daha fazla odaklanmalarını sağlamasının da beklendiği...