18 / 05 / 2024

cam balkon 2020

cam balkon 2020

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar! Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Cam balkonlar, bazı binalarda komşular arasında sorunlara neden oluyor. Yargıtay’dan cam balkon yaptıran konut sahiplerini ilgilendiren karar çıktı. İşte Yargıtay'a taşınan konuya dair detaylar...

Evini genişletmek için cam balkon yaptıranlara Yargıtay'dan uyarı!

Küçük evini genişletmek için balkonlarını camla kapatma yöntemini seçiyor. Ancak Yargıtay'dan bu kişilere uyarı geldi. İşte detaylar...

Evinde cam balkon olanlar dikkat; Yargıtay'dan emsal karar! Cam balkon yasak mı?

Çoğumuzun evlerinde yer alan cam balkonlarla ilgili Yargıtay'dan şaşırtan bir karar geldi. İşte o kararın detayları...

Cam balkonlu ev sahipleri dikkat! Para cezası kesilebilir!

Cam balkon ya da katlanır cam balkon yaptırmak isteyenler bu konudaki yasal durumu araştırmaya devam ediyor. Gündem ve tartışma konusu olan bu başlık ile ilgili Yargıtay yeni bir emsal karar açıkladı. İşte Yargıtay’ın açıkladığı cam balkon kararının detayları…

ÇCSİB, 2020 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, (ÇCSİB) “2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” düzenlendi.

Balkonu izinsiz kapatan yandı!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, cam balkon konusunu kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Sitelerde balkonlar camla kapatılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

2020'de cam balkon talepleri yüzde 70 arttı!

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Cam balkon için 5'te 4 onay şart!

Sitede toplu olarak gerçekleştirilmeyen ve kişilerin özel tercihleri olarak uygulanacak durumlarda maliklerin 5'te 4'ünün onay imzası gerekiyor.

cam balkon 2020 Haberi

cam balkon 2020

Armut, Kovid-19 salgını sebebiyle zorlu geçen 2020'de de üzerinden geçen iş hacmini (GMV) yüzde104, net gelirini yüzde 54 artırdı. 2020 yılı sonu itibariyle 5 milyon müşteriye ve 670 bin hizmet verene ulaşan şirket hizmet ihtiyaçları için tercih edilen ilk adres olmayı sürdürdü. Yurt dışına teknoloji ihraç ettiği markası Homerun ile 2020’de Polonya, Macaristan ve Çekya’da hizmet sunmaya başlayan markanın bulunduğu ülke sayısı 8 oldu. 

Türkiye’nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut, 2020'de de büyümesini sürdürdü ve 2020 yılını yüzde 104 üzerinden geçen iş hacmi (GMV), yüzde 54 net gelir büyümesiyle tamamladı. Kovid-19 salgınına rağmen yurt dışı yatırımlarını sürdüren ve Avrupa liderliğini planlayan Armut, global markası HomeRun ile Polonya, Çekya ve Macaristan pazarlarına da girerek bulunduğu ülke sayısını İngiltere, Romanya,...