09 / 05 / 2024

Cam balkon sistemleri

Cam balkon sistemleri

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar! Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Cam balkonlar, bazı binalarda komşular arasında sorunlara neden oluyor. Yargıtay’dan cam balkon yaptıran konut sahiplerini ilgilendiren karar çıktı. İşte Yargıtay'a taşınan konuya dair detaylar...

Evini genişletmek için cam balkon yaptıranlara Yargıtay'dan uyarı!

Küçük evini genişletmek için balkonlarını camla kapatma yöntemini seçiyor. Ancak Yargıtay'dan bu kişilere uyarı geldi. İşte detaylar...

Evinde cam balkon olanlar dikkat; Yargıtay'dan emsal karar! Cam balkon yasak mı?

Çoğumuzun evlerinde yer alan cam balkonlarla ilgili Yargıtay'dan şaşırtan bir karar geldi. İşte o kararın detayları...

Cam balkonlu ev sahipleri dikkat! Para cezası kesilebilir!

Cam balkon ya da katlanır cam balkon yaptırmak isteyenler bu konudaki yasal durumu araştırmaya devam ediyor. Gündem ve tartışma konusu olan bu başlık ile ilgili Yargıtay yeni bir emsal karar açıkladı. İşte Yargıtay’ın açıkladığı cam balkon kararının detayları…

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Balkonu izinsiz kapatan yandı!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, cam balkon konusunu kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Sitelerde balkonlar camla kapatılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

2020'de cam balkon talepleri yüzde 70 arttı!

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Cam balkon sistemleri Haberi

Cam balkon sistemleri

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Cam balkon yaptırmak istiyorum ama site yönetimi karşı çıkıyor. Ne yapabilirim?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

5 yıldır sitede oturuyorum. Cam balkon yaptırmak istiyorum ama site yönetimi karşı çıkıyor. Ne yapabilirim?

Sitede toplu olarak gerçekleştirilmeyen ve kişilerin özel tercihleri olarak uygulanacak durumlarda dikkatli olmak gerekiyor.

Yargıtay (18. Hukuk Dairesi 2015/6244 Esas ve 2016/2299) kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor. Site içerisinde yer alan balkonların raylı bir sistem üzerine oturtulup kapatılması ve çevrelenmesi ise ancak maliklerin beşte dördünün onay imzası üzerine olabiliyor. Bu durumdan bağımsız olarak cam yaptırırsanız, 'kat malikleri olarak iznimiz yok' ya da 'yapılan cam balkon mimari projeye aykırı' ifadeleri ile balkonu...