30 / 04 / 2024

Çambaşındaki arazi

Çambaşındaki arazi

Ordu'da 24 işadamının bir araya gelip kurduğu Ordu Yatırım A.Ş.'nin Çambaşı'na kuracağı otel inşaatı için bir yıldır arsa tahsisi yapılamaması tartışmalara neden oldu.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

Arazi ile arsa arasındaki fark nedir? Arazi ve arsa farkı nasıl anlaşılır?

Arsa ve arazi, taşınmaz ürünler arasında yer almaktadır. Taşınmaz ürünlerin alım satım işlemlerinde öne çıkan arsa ve arazi arasında bazı farklılıklar vardır. Bu farklılıklar, satım sürecinde bazı değişiklikleri beraberinde getirmektedir. Peki arsa ve arazi arasındaki farklılıklar nelerdir?

Araç sahipleri aman dikkat! Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki son durum ne? Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son hareketlenmeler araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Milli Emlak o ilde 8 taksitle arazi satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Bursa Nilüfer'de İrfaniye Mahallesi'nde yer alan tarım alanındaki arazi satılıyor. 8 taksit fırsatını kaçırmayın! Hemen bakın...

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Çambaşındaki arazi Haberi

Çambaşındaki arazi

Ordu'da 24 işadamının bir araya gelip kurduğu Ordu Yatırım A.Ş.'nin Çambaşı'na kuracağı otel inşaatı için bir yıldır arsa tahsisi yapılamaması tartışmalara neden oldu. ORDUSİAD üyeleri "Sabrımız taşıyor. Vermeyeceklerse bilelim de işimize bakalım" diyor. 


ORDUSİAD Turizm ve 2012 yılında Çambaşı Yatırım A.Ş otel yeri tahsisi için Kültür ve Turizm Bakanlığına başvurdu. Başvuru kabul edildi ancak, Şubat 2015 tarihinden beri tahsis belgesi Başbakanlıkta imzayı bekliyor. Arazi tahsisinin onaylanmamasına ilişkin ise bazı söylentiler var. Arazinin başka bir iş grubuna verileceği, ya da turizm sektörüne yatırım yapmak isteyen Arap iş adamlarına tahsis edileceği de iddialar arasında. Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği 'ne üye 24 işadamı Yaylası'nda kayak tesislerinin yanında turistik otel yapmak için Ordu Yatırım A.Ş'yi kurdu. Şirket otel yeri tahsisi için Kültür ve...