18 / 05 / 2024

Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından depreme dayanıklı olmadığı belirlenen aralarında bir otel, iş hanı ve evlerin bulunduğu 10 binaya boşaltma kararı çıktı.

Naci Görür Tokat depremi için uyarmıştı! Kaderi Maraş ve Hatay gibi olacak!

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından, Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Depremin ardından deprem profesörü Naci Görür'den açıklama geldi. 

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 215 personel alacak. İşte AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023...

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

AFAD sürpriz bir kararla 68 personel alacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı paylaştı. Adaylar müracaatlarını, e-Devlet sisteminde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı'ndan yapabilecek. İşte AFAD personel alımı başvuru tarihleri ve şartlarının detayları..

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL yardım ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Aile Bakanlığı bu kişilere yardım edecek! 4 bin, 5 bin ve 200 bin TL veriliyor!

Aile Bakanlığı, afet ve acil durumlar karşısında mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım programlarını başlattı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla gerçekleştirilen yardımlarla, vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanacak. 

AFAD resmen açıkladı: Depremden etkilenen 11 ilde 117 tahliye ve başvuru noktası belirlendi! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından, depremzedeler için 11 şehirde toplam 117 tahliye ve başvuru noktası belirlendiği açıklandı. 

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Haberi

Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü


Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Gökçeada açıklarında 24 Mayıs günü meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından bugün bir iş merkezi ile otelinde aralarında bulunduğu 10 bina için ağır hasarlı raporu hazırlayıp, boşaltılması için sakinlerine tebligat yaptı.


Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Gökçeada açıklarında 24 Mayıs günü meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından bugün bir iş merkezi ile otelinde aralarında bulunduğu 10 bina için ağır hasarlı raporu hazırlayıp, boşaltılması için sakinlerine tebligat yaptı.


Gökçeada açıklarında meydana gelen depremin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen yarattığı tahribatın bilançosu ortaya çıkmaya başladı. İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezine bildirilen hasarlarla ilgili olarak depremden sonraki 3 gün içinde gerçekleştirilen ön hasar tespitine göre il genelinde 133'ü ağır 299 binada hasar belirlenmişti....