09 / 05 / 2024

Çanakkale yeni SGK binası

Çanakkale yeni SGK binası

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün en kısa süre de açılacağını söyledi.

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

EYT’liere müjde! EYT için yeni tarih verildi! Ünlü SGK uzmanı peş peşe açıkladı!

7 Şubat tarihinde TBMM'de görüşülecek EYT düzenlemesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT için yeni tarihi duyurdu.

SGK'nın yeni doğum yapana annelere verdiği ücret duyanların gözlerini fal taşı gibi açtı! İşte SGK'nın verdiği ücret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan yeni bebeği olan çalışan annelere sevindirici haber. Doğum izni devam ettiği sürede de sigortası devam etmek kaydıyla, 55.289 TL nakit para veriyor. Şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

TOKİ'den Çanakkale'nin o ilçesine 388 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale projesiyle 388 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

TOKİ Çanakkale projesi beklenen gün geliyor! O ilçeye tam tamına 509 yeni ve ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Çanakkale yeni SGK binası Haberi

Çanakkale yeni SGK binası

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün en kısa süre de açılacağını söyledi.

İl Müdürü Tümsek, kaba inşaatı tamamlanan binada inceleme yaptı. Kurum hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması amacıyla, Bayramiç’te de Sosyal Güvenlik Merkezi kurulacağını bu vesile ile hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmetleri vatandaşın ayağına götüreceklerini söyleyen Tümsek, “Yüklenici firma 20 Nisan 2015 tarihi itibariyle inşaata başlamıştır. 685.000,00._ TL ihale bedeliyle, 200 gün içerisinde tamamlamayı taahhüt etmiştir. Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkezimiz 485 m2 yeni hizmet binasıyla faaliyetine tahmini olarak 2016/ Ocak ayında başlayacaktır. Ve bizler, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kalitemizi sürekli artırma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz”...