03 / 05 / 2024

çankırıda inşa edilen eğitim tesisleri

çankırıda inşa edilen eğitim tesisleri

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

çankırıda inşa edilen eğitim tesisleri Haberi

çankırıda inşa edilen eğitim tesisleri

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

2010-2018 yılları arasında yıllar bazında 7 Aralık tarihi itibariyle;

1- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan okul, derslik, kütüphane sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

2- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan çocuk yuvası sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

3- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edileb veya tamamlanan hastane, sağlık ocağı, dispaner sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

4- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan huzurevi, kültür merkezi, spor...