30 / 04 / 2024

Çatalca kargir ev satışı

Çatalca kargir ev satışı

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca'da yer alan kargir ev ve avlulu kargir evi satışa çıkardı. Toplam bedelleri 1 milyon 371 bin TL olarak belirlendi.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Mersin Mezitli'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, Girit Mevkii, 3342 parselde yer alan kargir ev ve arsayı 11 milyon 446 bin 160 TL'ye satıyor...

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Tarabya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya'da bulunan kargir ev satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon 23 bin 111 TL olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 35.6 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba mahallesi, 6894 ada, 2 parselde kayıtlı kargir ev ve arsasını 35 milyon 581 bin 509 TL'ye icradan satıyor....

Muğla Bodrum'da 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan avlulu iki kargir ev vasıflı gayrimenkul 13 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beykoz'da 40.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 40 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çatalca kargir ev satışı Haberi

Çatalca kargir ev satışı

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca'da yer alan kargir ev ve avlulu kargir evi satışa çıkardı. Toplam bedelleri 1 milyon 371 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; 5 Ocak 2015 günü 11:00-11:30 arasında Nazım Ozbay Kültür Merkezi'nda gerçekleştirilecek. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ MEMURLUĞU SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2013/8 S


T.C. ÇATALCA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2013/8 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Man., 16 parselde kain taşınmaz tapu kayıtlarında avlulu kargir ev olarak gözükmektedir. Dava konusu parsel üzerinde bitişik nizam yapı bulunmaktadır. BAK tarzı binalar zemin+ 3 normal katlı olup zemin katlan ticarethane, üst katlar ise tek daire olup 20 yıllık yapıdır. Parsel üzerindeki yapının dış...