02 / 10 / 2024

ÇATIDERden yangın uyarısı

ÇATIDERden yangın uyarısı

ÇATIDER, yangınların ihmal ve hatalı uygulamalardan kaynaklandığını belirterek, kış mevsimine girilmeden çatı ve bacaların uzman kişiler tarafından kontrol edilmesi uyarısında bulundu.

Garanti BBVA 30 Eylül 2024 uyarısı! 15 bin TL’yi kaçırmayın!

Zamlı maaşlarını alan emekliler bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Garanti BBVA’dan da 30 Eylül 2024 uyarısı geldi. İşte Garanti BBVA promosyon rakamları…

İslam Memiş’ten gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı yaptı. İşte Finans Analisti İslam Memiş’in o açıklamaları…

Konut almak isteyenler için 'alabilen alsın' uyarısı! Fiyatların uçuşa geçeceği tarih belli oldu!

Yeni Şafak yazarı ekonomist Yusuf Dinç, konut piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirerek, konut almak isteyenler için 'alabilen alsın' uyarısında bulundu. 

Gazprom; Doğalgaz fiyatlarının daha da artacağı uyarısını yaptı!

Enerji şirketi Gazprom, doğalgaz ve sıvılaştırılmış hali LNG fiyatlarının daha da artabileceği uyarısında bulunarak açıklama yaptı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Çanakkale uyarısı! Deprem olacak! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Çanakkale depremiyle ilgili son dakika uyarısı geldi. Ercan ''depremler olacaktır'' diyerek sağlam yapılaşmanın önemini vurguladı.

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Yıl sonu beklentimiz belli, elimizdekilere sahip çıkalım! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalarda hemen hemen bütün yatırım araçlarının dar bant aralıklarına sıkıştığının altını çizdi ve son dakika bir gram altın uyarısı yaptı. İşte o açıklama...

Altını olanlara paniğe kapılmayın uyarısı geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı ismi İslam Memiş, bu hafta itibarıyla altın fiyatlarında büyük bir dengeleme yaşanacağını dile getirerek,  "paniğe kapılmayın" uyarısı yaptı. 

Ev sahibi mağdurları uyarıyor: Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın! Yanarsınız...

Ev sahibi ile kiracı arasında yargıya taşınan anlaşmazlıklar Sulh Hukuk mahkemelerini resmen kilitledi. Kiracı davalarının uzun sürmesi ise hem ev sahibini hem de kiracıları çileden çıkarırken ev sahiplerinden ''Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın'' uyarısı geldi. 

Ev ve araba alacaklara 'Almayın' uyarısı: Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, ev, araba alacaklara, yatırım yapacaklara bir son dakika uyarısında bulundu ve "Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor" dedi. İşte o paylaşım...

Altın alacaklara Ağustos uyarısı: Yeni zirve gelecek! 1 gram bile altın alacaklar sakın bu tarihi kaçırmayın!

Gram altın fiyatı bugüne, düşüşle başladı. Altın fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı geldi. 1 gram bile altın alacaklar sakın bu tarihi kaçırmayın...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok konuşulacak deprem açıklaması geldi. Prof. Dr. Övgün Ercan, tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu kez de 7 yerin ismini sayarak deprem uyarısı yaptı!

Bingöl Karlıova’da meydana gelen 4 büyüklüğünde depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Prof. Dr. Ercan şimdi de 7 yerin ismini sayarak deprem uyarısı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı!

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da depremle ilgili açıklama geldi. İşte  Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ayrıca katıldığı bir programda 4 şehir için deprem uyarısı yaptı.

ÇATIDERden yangın uyarısı Haberi

ÇATIDERden yangın uyarısı

Sonbahar ve kış mevsimlerinin yaklaşmasıyla birlikte çatı ve baca yangınları açısından en tehlikeli dönem başlıyor. Ankara’da 2015 yılının ilk 6 ayında 200’ü aşkın baca ve çatı yangını gerçekleşirken, İstanbul’da her yıl binden fazla baca ve çatı yanıyor. ÇATIDER, yangınların ihmal ve hatalı uygulamalardan kaynaklandığını belirterek, kış mevsimine girilmeden çatı ve bacaların uzman kişiler tarafından kontrol edilmesi uyarısında bulundu.


Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 25 Eylül – 1 Ekim Yangından Korunma Haftası nedeniyle yapılan açıklamada, hayati tehlikelere yol açabilecek çatı ve baca yangınlarına karşı gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, baca ve çatılarda yapılan yanlış uygulamalar, bacaların hatalı yapılması, çatı aralarının amacına aykırı olarak kullanımı, tesisat hataları ve gerekli bakımların ihmal edilmesinin üzücü...