11 / 05 / 2024

cds palmiye renova

cds palmiye renova

Bornova'da hayata geçen Palmiye Park Renova'da 24 Aralık'a kadar geçerli fiyatlar 121 bin 500 liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

1997 yılında Dokuz Palmiye'de 475.000 dolara daire!

1997 yılında Kartal Sahilyolu'nda inşa edilen Dokuz Palmiye Konutları'nda bulunan 70 metrekarelik daireler 90 bin dolardan, 335 metrekarelik teras katları ise 475 bin dolardan (66.5 milyar lira) alıcı bekliyormuş.

1997 yılında Dokuz Palmiye'de 90.000 dolara daire!

1997 yılında Bostancı ile Kartal arasında inşa edilen Dokuz Palmiye Sitesi'nde bulunan zemin kattaki daireler 90 bin dolar ile 190 bin dolara, diğer daireler ise 310 bin ile 340 bin dolara satılıyormuş.

1996 yılında Dokuz Palmiye 75.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş!

1996 yılında Bostancı ile Kartal arasında 31 bin metrekare alanda inşa edilen Dokuz Palmiye Sitesi'ndeki daireler 75 bin dolardan (yaklaşık 6 milyar lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

İzmir Palmiye Park Mare projesinin temeli atıldı!

Veryeri ve Dağıstan ortaklığının 6’ncı projesi Palmiye Park Mare’nin temeli atıldı. Mare, deniz kenarında müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunuyor.

Güzelyurt Palmiye Sosyal Tesisi açıldı!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Mesir Tabiat Parkı İşletmecisi Hasan Kırlıoğlu ile birlikte Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesini hizmete açtı.

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.

Palmiye Park Renova’da 4 ay erken teslim!

Şubat 2013’te İzmir’in en hızlı değerlenen bölgelerinden Bornova Yeşilova’da temeli atılan ve ilk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova sahiplerine söz verilenden 4 ay önce kavuşuyor.

Önay Grup Palmiye Evleri örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Önay Grup Palmiye Evleri örnek daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, Önay Group imzasıyla konumlanıyor...

Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor!

Sekapark sahilindeki Palmiye Kafe ile ilgili yapılan ihalede sadece bir firma teklif verince, sonuç alınamadı Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor.

Kocaeli Palmiye Cafe ihalesi 15 Mayıs'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında Kocaelilerin vazgeçilmez mekânları arasından yer alan Sekapark alanında bulunan Palmiye Cafe için 15 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Seka Park Otel’de ihale düzenleyecek

cds palmiye renova Haberi

cds palmiye renova

İzmir Altındağ'da Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığı ile inşa edilen Palmiye Park Renova'da konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Palmiye Park Renova Evleri'nde;

1 oda 1 salon daireler 121 bin 500 liradan,

2 oda 1 salon daireler 173 bin 250 liradan,

3 oda 1 salon daireler 231 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projedeki fiyatlar 24 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak. Teslimlerin 2014 Aralık'ta gerçekleşmesi planlanan projeden konut sahibi olmak isteyenler kişiye özel tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.



Palmiye Park Renova konum olarak;  Atatürk Stadyumu'na, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne,...