08 / 07 / 2024

Cemal Gökçe açıklama

Cemal Gökçe açıklama

Geçen yıl yüzde 7 büyüyen inşaat sektöründe büyüme 2014'te yavaşladı. İlk çeyrekte yüzde 5.1 olan büyüme ikinci çeyrekte yüzde 2.8 olarak gerçekleşti.

Finlandiya evsizlik sorununu nasıl çözdü? Dr. Buğra Gökçe açıkladı!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Buğra Gökce Dr. Buğra Gökçe, resmi twitter hesabı üzerinden Finlandiya'nın evsizlik sorununu çözme stratejilerini paylaştı. Peki Finlandiya evsizlik sorununu nasıl çözdü?

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

İzmir nasıl deprem dirençli duruma gelecek? Buğra Gökçe 5 maddede açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından İzmir'in deprem direncini artırmak için yapacaklarını 5 maddede açıkladı. İşte o açıklama...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Dolar 30 TL'yi aşacak mı? Kimse bu seviyeyi beklemiyordu! Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi!

Yıl başından bu yana yükselişte olan dolar kuru 27 lira bandında işlem görüyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? Dolar 30 lirayı aşar mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırırken uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. 

Emekli maaşına zam geliyor: Talimat verildi, çalışmalar start aldı, bakanlar peş peşe açıklama yaptı... 

Emekli maaş zamlarında son dakika gelişmeler merak bekleniyor. Cumhurbaşkanı ve Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken emeklilerin gözü yapılacak toplantıya çevrildi. İşte emekli maaşlarında son dakika gelişmeleri...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Cemal Gökçe açıklama Haberi

Cemal Gökçe açıklama

Geçen yıl yüzde 7 büyüyen inşaat sektöründe büyüme 2014'te yavaşladı. İlk çeyrekte yüzde 5.1 olan büyüme ikinci çeyrekte yüzde 2.8 olarak gerçekleşti. 


İnşaat sektörü 2014 yılı üçüncü çeyrek döneminde yüzde 1 büyüdü. 2014'ün 11 ayında konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1 azalarak 1 milyon 30 bin 715 adet gerçekleşti. 


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan 'Aralık Ayı Sektör Ekonomi Raporu' açıklandı. Buna göre, özel sektör İMO İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe: Konutta ciddi stok oluşması, halkın alım gücünün düşmesi, 2015'te genel seçimlerin yapılacak olması nedeniyle inşaat sektöründe 2014'ü arayacağız. 


"Konutta 2014'ü arayacağız"

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, 2015'te konut ve inşaat sektörleri için hiç parlak olmayacağını ve 2014'ü aratacağı uyarısında bulundu. DHA'ya açıklamalarda bulunan...