24 / 07 / 2024

Cemal Reis

Cemal Reis

Reisbey Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Reis tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Esenyurt, Fatih Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Canreis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canreis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Reis, Fatih Reis, Kemal Reis tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Kayseri Oruçreis'te dönüşüm başlıyor!

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, istek ve önerileri dinleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle Oruç Reis’i yenileyeceklerini ve Kayseri’ye yakışır bir mahalle inşa edeceklerini belirtti.

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Silivri Piri Reis Konutları geliyor! Yeni proje!

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Reis tarafından kuruldu. 

Cemal Şengel: Endonezya, inşaat malzemelerinde potansiyel bir pazar!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, "Endonezya demir çelik ürünleri, inşaat malzemeleri, mermer ürünleri gibi ürünlerde potansiyel bir pazar. Türk yatırımcılar Endonezya'daki bu sektörlerde iş yapabilirler." diye konuştu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Cemal Canpolat yeni il binası için arsa aldıklarını açıkladı!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat yeni il binası yapmak için arsa satın aldıklarını açıkladı.

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Cemal Reis Haberi

Cemal Reis
Reisbey Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Reis tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Reisbey Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava,...