06 / 05 / 2024

Cendere Vadisi fiyat

Cendere Vadisi fiyat

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 15 indirim ve 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat!

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Düşler Vadisi Galatasaray fiyat listesi!

Düşler Vadisi Galatasaray fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje 869 bin 362 metrekare arsa alanına sahip.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Düşler Vadisi Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi!

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede +1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 konut tipleri bulunuyor.

Cendere Vadisi fiyat Haberi

Cendere Vadisi fiyat

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre; İstanbul'da son 5 yılın gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe hattında birçok ofis projesi hayata geçiriliyor. Bölgedeki fiyatlar yüzde 87 oranında artış gösterdi. 


Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bölgenin değerini artıran diğer önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Bölgenin iç kısımlarından Seyrantepe’ye kadar olan alanda büyük küçük 26’yı aşkın firma proje üretiyor. 


EVA Gayrimenkul Değerleme’den yapılan bölge analizinde, “Geçmiş yıllarda halkın mesire yeri olarak kullandığı Kâğıthane, 1950’lerde Haliç ve çevresinin sanayi bölgesi olarak kullanılmaya başlanmasıyla beraber Kâğıthane Vadisi boyunca sanayi yapıları ve imalathaneler sayılarını arttırmaya başlamıştır. 400 bine yaklaşan nüfusu ile İstanbul’un büyük ve önemli ilçelerinden biri olan Kağıthane Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan boğaz köprülerinin güzergâhı olan E-5 ve TEM otoyolları arasında konumludur....