08 / 05 / 2024

cep telefon mdelleri

cep telefon mdelleri

Cep telefonu satışında uygulanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değiştirildi. 3 bin liranın altındaki cep telefonlarında yüzde 6,67 ile yüzde 10,71 arasında fiyat avantajı sağlanacak.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

PTT, ÖTV'siz mobil telefon seçenekleriyle öğrencilere müjde verdi! İşte o modeller!

Kabine toplantısının sonucunda açıklanan vergisiz cep telefonu satışına ilişkin detaylar paylaşılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik vergisiz telefon satışında hangi sınırlamaların olduğunu belirtti. PTT tarafından konuya ilişkin duyuru yapıldı. 

Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu mu? ? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası  vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Realme C25-Y Cep Telefonu BİM'de indirimde! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte Realme C25-Y Cep Telefonu fiyatı

BİM'den telefon almak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, Realme C25-Y Cep Telefonu'nu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, BİMde Realme C25-Y Cep Telefonu ne kadar? Realme C25-Y Cep Telefonu kaç TL? İşte 8 Eylül 2023 Realme C25-Y Cep Telefonu fiyat listesi ve özellikleri...

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Milyonlarca gence vergisiz telefon fırsatı! Öğrencilere ÖTV'siz, KDV'siz telefon ne zaman satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar satım alırken vergi muafiyeti sağlayacağını duyurdu. Peki, vergisiz telefon başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Donanımlı ama ucuz telefon arayanlar dikkat! Hiking A41 A-101’de! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Donanımlı ama ucuz telefon arıyorsanız tam size göre! Hiking A41 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu A-101’de indirim’de. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

En fazla kaç taksitle cep telefon alınır? 

Taksitle telefon almaya hazırlanan tüketiciler BDDK düzenlemesi ile birlikte taksit sayılarını merak ediyor. Peki, En fazla kaç taksitle cep telefon alınır? İşte detaylar...

cep telefon mdelleri Haberi

cep telefon mdelleri

Cep telefonu satışında uygulanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değiştirildi. Buna göre; 640 TL olan yüzde 25'lik en düşük vergi matrah dilimi bin 500 TL'ye yükseltildi. Fiyatının ucuz olması nedeniyle erişimi kolay olan meyve şarabı ve sarmalık kıyılmış tütündeki ÖTV oranları ise artırıldı.

MATRAH EŞİĞİ 3 BİN LİRAYA ÇIKTI

Cep telefonlarındaki ÖTV matrahlarını yükselten Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; yüzde 25 ÖTV oranı için esas alınan matrah, 640 liradan bin 500 liraya, yüzde 40 olan ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği ise bin 500 liradan 3 bin liraya çıkarıldı. 3 bin lira ve üzerindeki cep telefonları için ise yüzde 50 ÖTV uygulanacak.

Daha önce, yüzde 25’lik dilimde bin 200 TL’yi geçmeyen telefonlar yer alıyordu. Yüzde 40’lık dilimde ise...