24 / 07 / 2024

çerkezköy adliyesi nerede

çerkezköy adliyesi nerede

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor....

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nun tadilat çalışmaları başlıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kapalı Spor Salonumuz tadilat çalışmaları ve yanına yapılacak olan yeni spor sahalarının yapımı 120 gün içerisinde tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

Teknometal Otomat Çerkezköy'de yeni fabrika açtı!

Otomotiv sanayai ve tavukçuluk sektörü için bağlantı parçaları üreten Teknometal Otomat'ın, 2 milyon dolar yatırımla Çerkezköy'de kurduğu yeni fabrikasına taşındığı açıklandı.

Çerkezköy Belediyesi Meclisi imar değişikliğini kabul etti!

Çerkezköy Belediyesi Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığımda saat 15.00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Meclisi imar değişikliğini kabul etti.

Çerkezköy OSB'de icradan 4.4 milyon TL'ye fabrika!

Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika, Çerkezköy İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 14:30 ile 14:50 arası ihale ediliyor.

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.

BSH Türkiye, Çerkezköy'de büyük ev aletleri yatırımına geçti!

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

Çerkezköy Belediyesi asfalt projeleri için 3 milyonluk kredi çekecek!

Çerkezköy Belediyesi muhtelif cadde ve sokaklarda bitümlü sıcak karışım asfalt ile aşınma tabakası yapım işinde kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması oy birliği ile kabul edildi.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Babacan Yapı Küçükçekmece Sefaköy'de yeni projeye hazırlanıyor. Projede konut, ofis ve ticaret alanları olacak. 16 bin 527 metrekare alanda yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Çerkezköy Belediyesi'nin 41 projesi tanıtıldı!

30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı basın toplantısında belediyenin bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi..

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsalarına ait değerleme raporları!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy'deki 5 adet arsaya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

çerkezköy adliyesi nerede Haberi

çerkezköy adliyesi nerede

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor. Çerkezköy Adliye Sarayı’nın hafriyat çalışmaları 2012 Mayıs ayında başlamış, inşaat yapım işi ise kısa bir süre önce tamamlanmıştı. Son iki yılda yaşanan sel felaketlerinde mevcut Hükümet Konağı’nın sular altında kalması nedeni ile giriş katta bulunan arşiv ve dosya bölümlerinin büyük kısmı tahrip olmuştu. Çerkezköy Adliyesi yetkilileri, bugünlerde ise Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Adliye Sarayı’na taşınmaya hazırlanıyor. Devlet Malzeme Ofisi’nden gelen büro malzemeleri yeni binaya yerleştirildi. Çerkezköy Adliyesi’nin önümüzdeki haftalarda yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı tahmin ediliyor.


Pirsus...