24 / 07 / 2024

Çeşme Dalyan sit alanı

Çeşme Dalyan sit alanı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, turistik kullanıma açılan arazinin ihalesine katılım için 750 bin lira teminat şartı koydu. İhale, 7 Aralık'ta gerçekleşecek.

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çeşme projesindeki sit değişikliğine tepki!

İzmir’in Kanal İstanbul’u şeklinde belirtilen Çeşme Projesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin niteliğinde değişikliğe gitti. Çevrecilerin açtığı davalar sonucunda, Danıştay tarafından bilirkişi incelemesi yapılması kararı alındı. 

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Çeşme'de arkeolojik sit alanının korunması için alınacak tedbirler mecliste!

13 Ağustos 2020 tarihinde İzmir ilinin Çeşme ilçesinde yaşanan yangın sonrasında arkeolojik sit alanının korunması için Bakanlığın alacağı tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık doğal sit alanı!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi 441 ada, 38 parselde yer alan 54 dönüm tarla tapulu 1. derece doğal sit alanını 21 milyon 893 bin 262 TL'ye satıyor...

Çeşme Dalyan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık üç arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi Komidi mevkiinde 7342 ada 1 parsel, 8124 ada 1 parsel ve 7338 ada 1 parseldeki toplam üç adet arsayı 12 milyon 543 bin 750‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Çeşme'de 29.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 29 milyon 355 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 2 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Çeşme Dalyan sit alanı Haberi

Çeşme Dalyan sit alanı

İZMİR Milliyet Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Çeşme Dalyan'da Maliye adına kayıtlı ve özelleştirme kapsamına alınan yaklaşık 8 dönümlük alanı satışa çıkarıyor. Yapılan son plan değişikliği ve SİT kapsamından çıkarılan arazi, yüksek bedelle satılacak. Egepostası'ndan Erman Şentürk'ün haberine göre, tartışmalara neden olan satış için düğmeye basıldı. Yaptığı imar değişikliği ile SİT alanlarını imara açan Özelleştirme idaresi, milyonlarca liralık satış işlemi için 1 Aralık'ta ihaleye çıkma kararı aldı. 


150 bin TL teminat

Çeşme Dalyan'da Taşlık Mevkii'nde bulunan ve özelleştirme kapsam ve programında bulunan 7 bin 874 metrekare büyüklüğündeki araziyi geçtiğimiz aylarda 'Tercihli Turizm ve Konut Yerleşim Alam'na çeviren Özelleştirme İdaresi Başkanlığından beklenen satış duyurusu da geldi. 



Aya Yorgi'ye komşu arsa

Çeşme'nin en gözde yeri olarak bilinen Aya Yorgi Koyu'nun üst bölgesinde bulunan 8 bin metrekarelik...