04 / 10 / 2024

Çeşme otel inşaatı

Çeşme otel inşaatı

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı. Kumsal kapatılarak, otelin özel plajı yapıldı.

Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ortaya çıktı! O rakam görenleri şaşırttı...

İnşaat maliyet endeksi mayıs ayında yıllık bazda yüzde 72,78 arttı. Maliyetler her geçen gün artarken, bir otelin inşaat maliyeti de adeta fırladı. Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ne kadar?

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

Çeşme otel inşaatı Haberi

Çeşme otel inşaatı

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı.


Kumsal kapatıldı, otelin ‘özel plajı’ yapıldı. Vatandaş, “Talanı durdurun” diye haykırdı.


İzmir’in turizm cenneti Çeşme’de kıyı talanı devam ediyor. Vatandaş ayakta. 

Ilıca Mahallesi’ndeki doğa harikası Paşalimanı Koyu’na, Nayman İnşaat tarafından 4 katlı otel inşaatına başlandı. Otelin önüne iskele yapmak için harekete geçildi. Müteahhit Haluk Nayman’a ait şirket, otelle ilgili reklamlarda tesisin “denize sıfır” olduğunu vurguladı. Etrafı tel örgülerle kapatılan kumsal da otelin “özel plaj”ı olarak tanıtıldı. Turizm Bakanlığı belgeli Zero Port Otel isimli tesisin, 2016 yazında hizmete açılması planlandı. Vatandaşlar ise Paşalimanı’nda yükselen inşaata tepkili…


HALKIN PLAJI ÜCRETLİ OLACAK


Çeşmeliler, beldenin 2 katlı geleneksel mimarisine aykırı olarak otelin 4 katlı inşa edilmesini eleştirdi. Kumsalın tel örgülerle çevrildiğini hatırlatan vatandaşlar, “Halkın plajını halka...