18 / 05 / 2024

Çevre Müfettişi

Çevre Müfettişi

Erdoğan Bayraktar: “Artık çevreci müfettiş çocuklara emanetiz. Çocuklar sizler tertemizsiniz, ülkemizi de sizler gibi pırıl pırıl yapacağız” dedi...

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ticaret Bakanlığı tarafından 15 ticaret müfettiş yardımcısı istihdam edileceği açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

FİSKOBİRLİK Müfettiş Yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2023…

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapıyor! İşte başvuru şartları ve branş dağılımı!

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. İşte branş dağılımı ve başvuru şartları…

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Stokçularla mücadele başladı! Vergi müfettişleri sahada!

Son zamanlarda döviz kurlarından kaynaklı otomobilden, gıdaya kadar tüm sektörün satışlarında büyük artış meydana geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı bu artışlardan kaynaklı olarak ortaya çıkan stokçuluğu denetlemek için uygulama başlattı. Bu uygulama doğrultusunda vergi müfettişleri sahaya indi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İBB'nin aldığı araziler için incelemeyi Bakanlık müfettişleri yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teftiş Kurulu, geçmiş dönemde İBB’nin AKP’li ilçe belediyelerinden aldığı 13 adet parselin alınma sebebini araştırmak için harekete geçmişti. Bu amaçla 13 dosya açılmıştı, o dosyalar bakanlık müfettişleri tarafından incelenecek. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 20 müfettiş yardımcısı alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce 20 müfettiş yardımcısı istihdam edilecek.

Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale tarihi belli oldu!

Yapımı yılan hikayesine dönen Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için tarih belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili yıl sonuna kadar ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Çevre Müfettişi Haberi

Çevre Müfettişi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Temiz Türkiye’m Çevre Çiçekleri Projesi” kapsamında ilkokul çocuklarına yönelik tiyatro gösterilerine devam ediyor. Üsküdar Belediyesi işbirliğinde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteriye Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katıldı. Gösteride tüm çocuklara Türkiye’de bir ilk olan “Çevre Müfettişi” kimlik kartları dağıtıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Temiz Türkiye’m Çevre Çiçekleri Projesi” kapsamında ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde, Emlak Konut GYO’nun ana sponsorluğu ile düzenlediği “Çevre Çiçekleri Tiyatro” gösterilerine devam ediyor. Çocukların çevre konusunda eğitimi ile bireyin bilinçlenmesini ve sorumluluk sahibi olmalarını amacıyla kurgulanan oyun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımı ile Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Profesyonel bir oyuncu kadrosu ile

sahnelenen tiyatro gösterileri önümüzdeki dönemlerde Trabzon, Ankara, Uşak, Gaziantep, Adıyaman, Adapazarı ve...