10 / 05 / 2024

ceylan inşaat konutları

ceylan inşaat konutları

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

ceylan inşaat konutları Haberi

ceylan inşaat konutları

Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı. Konutlar, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre mesafede bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri olan proje, çekirdek ve kalabalık ailelere de hitap ediyor. 91 ve 204 metrekare aralığındaki proje, daire ve ticari alanlar için peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı tanıyor.


Yeni...