04 / 05 / 2024

Çiçek Kardeşler güzelbahçe projesi

Çiçek Kardeşler güzelbahçe projesi

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Ayçiçek yağına zam değil indirim geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı dibi gördü! İşte indirimli fiyat listesi...

Zamlarla adından söz ettiren ayçiçek yağı bu hafta indirim haberiyle gündeme geldi. İşte indirimli ayçiçek yağı ve fiyat listesi...

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Carrefour'dan 5 litre ayçiçek yağına görülmemiş indirim geldi! Fiyatlar resmen dip yaptı

Ayçiçek yağın rekor indirim CarrefourSA'dan geldi. Ard arda yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi ve 5 litre Yudum ayçiçek yağının satış fiyatı resmen dip yaptı. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ayçiçek yağına peş peşe indirimler geliyor! Carrefour'un bu fiyatını duyan önünde kuyruk oluşturacak

Ülkemizde devamlı olarak çıkan enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraber ürün ücretlerinde zam gelmeye devam ediyor. Ramazan ayının da girmesiyle beraber ard arda indirimler gelmeye başladı. Ayçiçek yağı ücretlerine bir indirim de Carrefour'dan yapıldı. 

Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market'te yüzleri güldüren indirimli fiyatlarla Birlikten Berekete kampanyası başladı. Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Ayçiçek yağında kırmızı alarm! Fiyatları yeniden çıkabilir!

Geçtiğimiz sene ve bu senenin başlarında fiyat rekoru kıran ayçiçek yağı tekrar gündeme geldi. Son zamanlarda etikette düşüş yaşayan ayçiçek yağı yüzde 30 seviyesinde gerileme yaşadı.

Çiçek Kardeşler güzelbahçe projesi Haberi

Çiçek Kardeşler güzelbahçe projesi


Çiçek Kardeşler İnşaat'ın, İzmir iş hayatının yeni merkezi olan Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza, emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardı. Çiçek Plaza'nın, güneş alan 320 metrekarelik iç avlusu, çalışanların motivasyonunu ve enerjisini artırırken; plazadaki ofislerin de birbiriyle iletişiminin ve sinerjisinin artmasını sağlıyor. 44 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle Çiçek Plaza, her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip. Müşteri memnuniyetini esas alarak projelerini şekillendirdiklerini belirten Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, sektörde kalıcı ve nitelikli projeler üretmenin, nicelikten önce geldiğine inandıklarını söyledi. Daha kaliteli ve nitelikli projeler üretebilmenin de rahat çalışabilmekten geçtiğini belirten Çiçek, bu nedenden dolayı proje yapacakları tüm arazileri satın aldıklarını dile getirdi.


ULAŞIMI DA ÇOK KOLAY

Çiçek Plaza'nın fark...