09 / 05 / 2024

çift katlı mezarlıklar

çift katlı mezarlıklar

1987 yılında İstanbul'da mezar sıkıntısına çift katlı mezarlıklar ile çözüm aranıyormuş. İstanbul Belediyesi, mezarlıklarda yer kalmayınca Topkapı'da 12 bin kişilik çift katlı mezarlığın inşaatını tamamlamış.

Dedelerinizin ve ninelerinizin mezarlarına sahip çıkın! İBB başkasına satabilir!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, İBB Mezarlıklar Müdürlüğünün tapusu alınmamış mezarların satıldığı iddiasını gündeme getirdi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabında yer verdiği o paylaşım...

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

TMO'dan çiftçilere son dakika çağrısı: Sakın bunu yapmayın! 

TMO Genel Müdürü Güldal, haftanın 7 günü üreticiden hububat alımı yaptıklarına dikkat çekti ve çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...

Çiftçiler ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı! Ayçiçeği fiyatları ne kadar? Borsalarda yağlık ayçiçek kaç TL? 

Sağanaklar sebebiyle çamur olan tarlalara bir süre giremeyen çiftçiler, yağışların azalması ve sıcaklıkların yükselmesiyle ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı. Peki ayçiçeği fiyatları hangi borsada bugün kaç TL oldu?  

Dikkat! Tarım Bakanı açıkladı… Çiftçiye 1,5 milyar lira ek destek!

Bakan Kirişçi, deprem bölgesindekiler ağırlıklı olmak üzere çiftçilerin yem sıkıntısı yaşamaması için 1,5 milyar lira ek desteği gündeme aldıklarını kaydetti.  Tarımsal destek ödemeleri öne çekildi. İşte detaylar…

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Depremzede çiftçiler için yeni adım! Bir yıl ertelecek

Depremin vurduğu tüm çiftçilerin Ziraat Bankası'ndan kullandıkları düşük faizli kredi borcu bir sene zamanla ertelendi.

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Resmi Gazete’de yayımlandı! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, depremden zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'nden kullandıkları 'düşük faizli' kredi borçlarına belli koşullar altında erteleme hakkı tanındı.

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

Devlet tarafından çiftçilere sağlanan destek ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Bakan Vahit Kirişci 1 milyar 429 milyon TL'lik pancar bedel ödemesini hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Mazot gübre desteğinde kafa karışıklığı büyüyor! Çiftçiler isyanda!

Mazot ve gübre desteğinde çiftçinin de bayinin de kafası karıştı. Sistemin açıkları neler? Ayni desteğin nakit paraya döndürülmesi mümkün mü? Bayiler komisyon alacak mı? İsteyen her çiftçi destekten yararlanabiliyor mu? İşte çiftçilerin eleştirileri ve yaşanan sıkıntılar..

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatlarında son durum ne? Buğday düştü mü? Borsa borsa buğday 4 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ekim ayında beklenen yağışların gelmemesi sebebiyle Kasım'ı bekleyen çiftçiler, hazırladıkları tarlalarına buğday tohumlarını ekmeye başladı. Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Buğday fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte borsa borsa buğday 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

çift katlı mezarlıklar Haberi

çift katlı mezarlıklar



İstanbul'daki mezar sıkıntısına çift katlı mezarlıklar ile çözüm aranıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dalan, ''Mezarlıklar 2, 4 ve 6 kişilik ailelere göre yapıldı. Müftülük çift katlı mezarlıkların dinen sakıncalı olmadığını bildirdi'' dedi. Fotoğrafta Topkapı'da yapılan çift katlı mezarlık görülüyor.


Çift katlı mezarlar hazır


İstanbul Belediyesi, yer kalmayınca çift katlı iki mezarlık yaptırdı


Topkapı'daki 12 bin kişilik çift katlı mezarlığın inşaatı tamamlandı. Edirnekapı'daki 70 bin kişinin defnedileceği çift katlı mezarlığın inşaatı bitmek üzere.


Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, ''İstanbul'da günde 30 kişi ölüyor. Bu rakam ilerde 300'e çıkacak. İki katlı mezarlıklar zorunlu'' dedi.


Sabah Gazetesi 19 Mayıs 1987



Abdullah Kutalmış...