03 / 07 / 2024

Çiğdemin ilk konut projesi

Çiğdemin ilk konut projesi

Başkent Ankara’nın merkezinde olmasına karşın, sakin, huzurlu ve doğayla baş başa kalınabilecek en merkezi nokta konumundaki Çiğdem, yıllardır hak ettiği konforlu ve kaliteli yaşam standartlarına kavuşmak için gün sayıyor.

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki önemli kritik verinin beklentiğini söyleyen Memiş, altındaki düşüş için ilk sinyali verdi. 

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

SSK, Bağ-Kur emeklisi, memur ve memur emeklisi maaşlarında flaş gelişme: Temmuz zammı için ilk rakam açıklandı!

Ek zamlı maaşlarını almaya hazırlanan SGK ve Bağ-Kur emeklileri ve memur ile memur emeklilerinin Temmuz zammı için ilk rakam açıklandı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Milyonların beklediği haberde son dakika

Asgari ücretliler 2024 maaşını heyecanla beklerken, yapılacak yeni zam oranları ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

TÜİK açıkladı: 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti!

Türkiye'de geçen sene 2 milyon 791 bin 156 kişinin iller arasında göç ettiği belirlendi. Bu kişilerden 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Çiğdemin ilk konut projesi Haberi

Çiğdemin ilk konut projesi

ÇİĞDEM’İN İLK KONUT PROJESİ ‘ÇEVRECİ’ OLACAK


Başkent Ankara’nın merkezinde olmasına karşın, sakin, huzurlu ve doğayla baş başa kalınabilecek en merkezi nokta konumundaki Çiğdem, yıllardır hak ettiği konforlu ve kaliteli yaşam standartlarına kavuşmak için gün sayıyor.


Özellikle büyükşehirlerde yaşam telaşı, şehir gürültüsü ve trafik karmaşası kent insanını zorlayınca, çare daha çok şehir merkezinden uzakta kurulan, doğayla iç içe konut projelerine yerleşmekte bulunuyor. Kent merkezinden vazgeçemeyenler ise kalite çıtası daha alt seviyede, doğadan uzak konutlarda yaşam sürmeye çalışınca yaşam standartları da ciddi anlamda düşüyor.


Ankara’da da durumun farklı olmadığını anımsatan BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, “Konut alıcısı işine kolayca gidip gelebileceği, ihtiyaçlarını kolayca halledebileceği, aynı zamanda kaliteli ve konforlu bir yaşam sürebileceği, çocuklarını doğanın içinde büyütebileceği yerlerde oturmak istiyor. Beton blokların arasına...