15 / 05 / 2024

Çiğli Afet Alanı nerede

Çiğli Afet Alanı nerede

Yeni Asır'ın haberi ses getirdi, harekete geçen Çiğli Belediyesi, moloz dağının yanında duran ve trajikomik bir görüntü oluşmasına yol açan "Afet sonrası ilk toplanma yeri" yazılı tabelayı da sökerek yeni yerine taşıdı.

Çiğli Afet Alanı'na inşaat molozu ve toprak yığıldı!

Çiğli Belediyesi'nin çok amaçlı salon inşaatı ihalesini kazanan firma, belediyenin de duyarsızlığı nedeniyle, afet sonrası ilk toplanılacak yer olarak belirlenen ve pazar kurulan alanın bir kısmına moloz ve toprak depoladı.

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Şişli’de binlerce yapıyı etkileyen 'sit alanı' kararı!

İstanbul 2 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı ile İstanbul'un Şişli ilçesinde Harbiye ve Teşvikiye'nin de yer aldığı 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edildi.

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Şişli Esentepe belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi'nde Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Halk GYO Şişli Bina değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli 'Şişli Bina'nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Propa Plus Evleri Şişli fiyat!

Propa Plus Evleri Şişli fiyat listesi 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Şişli Zincirlikuyu'da yer alan Propa Plus Evleri projesinde 36 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Çiğli Afet Alanı nerede Haberi

Çiğli Afet Alanı nerede


Yeni Asır'ın İzmir'in Çiğli ilçesinde afetlerin ardından insanların toplanması için belirlenen alanın toprak ve moloz dağıyla kapatılmasıyla ilgili haberi çözüm getirdi. İlçedeki moloz yığının 300 metre ilerisindeki pazaryeri yeni toplanma alanı olarak tespit edildi. Harekete geçen Çiğli Belediyesi, moloz dağının yanında duran ve trajikomik bir görüntü oluşmasına yol açan "Afet sonrası ilk toplanma yeri" yazılı tabelayı da sökerek yeni yerine taşıdı.

Molozların bulunduğu alanın imar planlarında spor salonu olarak görüldüğünü belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Burası daha önce pazaryeri olduğu için Kaymakamlık burayı afet sonrası toplanma yeri olarak belirlemişti. Ancak, imar planlarında burası aynı zamanda spor alanı olarak geçiyordu. Biz de seçimlerden sonra buraya Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle spor salonu yapmak için harekete geçtik. İhalemizi tamamladık. Zemin çalışmasından dolayı...