08 / 05 / 2024

Çiğli Egekent boş araziÇiğli Belediyesi meclisi

Çiğli Egekent boş araziÇiğli Belediyesi meclisi

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Şişli'de 200 kişi 1 günde evsiz kaldı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde belediyeye komşu 4 bina riskli bina mühürlenerek boşaltıldı. 56 dairede yaşayan yaklaşık 200 kişi, “1 günde evsiz kaldık” diyerek mağdur olduklarını söylediler.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Şişli'de yıkım tehlikesiyle evi boşaltılan vatandaşlar yardım bekliyor!

Şişli’de dün gece oturdukları apartmanın kolonu çatlayan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldılar. Kanser hastası eşiyle komşusunda kaldığını dile getiren Asuman Şenol, “Eşim ağır kanser hastası, yardım bekliyoruz” dedi.

Şişli'de riskli 4 bina tahliye edildi!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katının kolonunda çatlak meydana geldi. Çökme tehlikesi bulunan bina ve çevredeki 4 bina boşaltıldı.

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Çiğli Egekent boş araziÇiğli Belediyesi meclisi Haberi

Çiğli Egekent boş araziÇiğli Belediyesi meclisi

Çiğli Belediyesi mayıs ayı ilk oturumu Başkan Hasan Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz nisan ayında büyük tartışmaların yaşandığı ve mecliste ortalığın karıştığı Çiğli’de bu ay gerçekleştirilen meclis toplantısı sakin bir ortamda yapıldı.


Meclis gündemine alınan Çiğli Egekent Mahallesi 27K3a pafta 1074 ada 2, 3, 4 ve 21774 ada 2 parselde kayıtlı taşınmazlara ilişkin hazırlanan 9273_2 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği konusu da mecliste görüşüldü. Meclis gündemine alınan karar ile ilgili olarak meclise bilgilendirme yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, imar değişikliği konusunu neden gündeme aldıklarını açıkladı.


SPOR TESİSLERİNİN YAPILMASININ ÖNÜ AÇILACAK

Başkan Arslan, Çiğli Egekent Devlet Hastanesi’nin karşısında Ahmet Adnan Saygun Lisesi’nin yanındaki boş alanın olduğu bölgede bir kapalı spor salonu ve proje büyür ve alan müsaade ederse yarı olimpik...