23 / 05 / 2024

Cihangirde bina mühürlendi

Cihangirde bina mühürlendi

Cihangir Mahallesi Akyol Sokak’ta yapılan temel kazısı sokaktaki 2 binada tehlike yarattı. Bölgede gece boyu yağan yağmurla birlikte temel kazısına bitiş binaların bahçe duvarları çökünce bina sakinleri büyük panik yaşadı...

Kitapyurdu'nun binası mühürlendi!

Kitap Yurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş'nin ticari faaliyetlerini sürdürdüğü Bahçelievler'deki binası mühürlendi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Cihangirde bina mühürlendi Haberi

Cihangirde bina mühürlendi

Beyoğlu Cihangir’de temel kazısı nedeniyle bahçe duvarı çöken iki binadan biri mühürlendi. Sokakta kalan apartman sakinleri otellere yerleşmek zorunda kaldı.


Cihangir Mahallesi Akyol Sokak’ta yapılan temel kazısı sokaktaki 2 binada tehlike yarattı. Bölgede gece boyu yağan yağmurla birlikte temel kazısına bitiş binaların bahçe duvarları çökünce bina sakinleri büyük panik yaşadı. Göçük sonrası iki binanın da bahçesi harabeye dönerken, Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri de bölgede inceleme yaptı.



İnceleminin ardından 16 numaralı Taşkın Apartmanı boşaltıldı. Bina sakinlerinden Selim Güvenç, “Göçen alanda apartman sakinleri tarafından kullanılan 6 metrelik bir bahçemiz vardı. İnşaatın temelinin olduğu yer kayalıktı. Yapılan kazılar sonucunda kayalıkları oydular. Zaten duvarları ayakta tutan o kayalıklardı” dedi. Belediyeye daha önce dilekçe verdiklerini de söyleyen Güvenç, dilekçeye rağmen önlem alınmamasına tepki gösterdi.


‘Daha önce dilekçe...