04 / 05 / 2024

Çimbeton Hazırbeton iletişim

Çimbeton Hazırbeton iletişim

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı.

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Çimbeton Hazırbeton 9 aylık faaliyet raporu!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu KAP'a bildirdi.

Çimbeton Hazırbeton finansal tabloları!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., finansal tablolarını KAP'a bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Çimbeton Hazırbeton faaliyet raporu!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Çimbeton Hazırbeton Yönetim Komitesi Üyeleri belli oldu!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., yönetim kurulu toplantısında belirlenen Kurumsal Yönetim Komitesi Üyelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.

Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim!

Daire fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteren Sofa Loca Evleri'nde kişiye özel ödeme planı hazırlanabiliyor. Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova satış ofisi iletişim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Çayırova projesi Gebze'de yükseliyor. Kocaeli Çayırova'daki projede 4 bin 500 konut inşa edilecek. Projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Anadolum İdol Evleri iletişim!

14 bin 25 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Anadolum İdol Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Anadlum İdol projesi 24 ay sonra teslim edilmeye hazırlanıyor.

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı.

Pega Kartal iletişim!

212 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Pega Kartal iletişim bilgileri haberimizde mevcut...

Çimbeton Hazırbeton iletişim Haberi

Çimbeton Hazırbeton iletişim

Çimbeton Hazırbeton tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:05.11.2014

KARAR SAYISI :412



İZMİR - 05.11.2014



SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN II - 14.1 SAYILI TEBLİĞİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI


A) ÇİMBETON Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş.'nin Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na (UFRS) uygun olarak hazırlanan 2014 yılı ilk dokuz aylık konsolide finansal tabloları ile ara dönem yönetim kurulu faaliyet raporu tarafımızca incelenmiştir.


B) Ortaklıktaki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde; yürürlükte bulunan raporlama standartlarına göre hazırlanmış olan konsolide finansal tablolar ve ara dönem yönetim kurulu raporundaki bilgiler;


1- ortaklığın mali durumunu ve faaliyet sonuçlarını gerçeğe uygun ve doğru olarak yansıtmakta, herhangi bir eksiklik içermemekte,

2- işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ile kar ve zarar...