05 / 07 / 2024

Çin karantina süreci

Çin karantina süreci

Pekin Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çen Bei yaptığı açıklamada, şehirde toplu konut bölgelerine giriş çıkışların kontrol altında tutulmaya devam edeceğini söyledi.

Konkordato sürecinin başladığı 9 AVM için 3 grubun ismi geçiyor!

Toplam 28 milyar Türk Lirası borç nedeniyle Marmara Forum ve Forum İstanbul dahil dokuz alışveriş merkezi için konkordato süreci başlatılırken yıllık 100 milyona yakın ziyaretçiye sahip AVM’leri satın almak için 3 grubun ismi geçiyor.

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Binlerce yeni kamu personel alımı yapılacak! Tam 7120 kişilik işe alım süreci başlıyor

Kamu sektörü, ekim ayı personel alım planlarını açıkladı. KPSS şartı olmadan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplamda 7.120 yeni kadro için işe alım süreci başlayacak. İşte kamuda işe alımlar için gerekli bilgiler ve nasıl başvuracağınıza dair tüm detaylar haberin devamında…

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Kadastro tespitine itiraz ve iptal davası süreci nasıl ilerler?

Kadastro tespitine itiraz ve iptal davası süreci, belirli aşamalarla ilerler. Gayrimenkul alanında önemli bir konu olduğu için bilinmesi faydalıdır. Bu noktada kadastro tespitine itiraz davasının ne olduğunu ve ne şekilde ilerlediğini öğrenmek gerekir. İşte konu ile ilgili detaylar...

Restorasyon nedir? Restorasyon süreci nasıl işler?

Aslını bozmadan onarmak anlamına gelen restorasyon, günlük hayatta en çok, yapıların onarımında kullanılmaktadır. Ancak bu yapılar özel olduğu için tarihi ve mimari değeri yüksek alanları içermektedir. Peki tarihi eserlerin restorasyonu ne anlama gelir ve restorasyon süreci nasıl işler?

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Petrol varil fiyatı bugün çakıldı! Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar 6 Mayıs 2022?

Petrolün varil fiyatı Çin’de devam eden karantina süreci ve dünyada yaşanan gelişmelerin etkisi ile dalgalanmaya devam ediyor. Brent petrol dün 117 dolar seviyelerinde işlem gördü. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar?

Çin karantina süreci Haberi

Çin karantina süreci

Çin'in başkenti Pekin'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan acil durum düzeyinin düşürülmesiyle beraber şehre gelenlerin tabi olduğu 14 günlük zorunlu karantina, ülkenin salgın riskinin düşük olduğu bölgelerinden gelen kişiler için kaldırıldı.

Çin'in resmi haber ajansı Xinhua'da yer alan habere göre, Pekin Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çen Bei, gerçekleştirdiği basın toplantısında, başkentteki acil durum düzeyinin bugünden itibaren 1. seviyeden 2. seviyeye düşürüldüğünü belirtti. Şehirde son 13 günde yurt içi veya yurt dışı kaynaklı yeni vaka görülmemesi sebebiyle bu kararı aldıklarını belirten Çen, yeni acil durum düzeyi ile salgının ortaya çıktığı Hubey eyaleti ve ülkenin diğer yüksek ve orta riskli bölgeleri haricindeki yerlerden gelenlerin şehre girişinde zorunlu kılınan 14 günlük karantina uygulamasının kaldırıldığını dile getirdi. Çen, Pekin ile diğer şehirler arasındaki seyahat kısıtlamalarının...