02 / 05 / 2024

çin kripto paralar

çin kripto paralar

Çin, aldığı yeni kararla kripto paralarla ilişkisi olduğundan şüphelenilen şirketi kapatacak.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

KuCoin'in araştırmasına göre büyük bir kesim, kripto yatırımlarının temel hedefinin uzun vadeli servet oluşturmak olduğunu vurguluyor. 18 ila 60 yaş arasındaki Türk nüfusunun kripto yatırımcısı oranı ise yüzde 52'ye yükseldi.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

Kripto paralar için yoğun bir haftaya girildi. Gelecek verilerin piyasada volatiliteyi daha da yükseltmesi bekleniyor.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Fed’in faiz kararı sonrası Altın ve Bitcoin'de neler olacak?

Fed’in atacağı adımların görülmesi ile beraber bir süredir bekleme moduna geçen değerli metallerin ve kripto paraların yeni bir yükseliş trendine girebileceği belirtiliyor. Fed, merakla beklenen faiz kararını 2 Mayıs tarihinde açıklayacak.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Kriz kahini kripto paranın akıbetini açıkladı! İşte detaylar!

Kriz kahini olarak da bilinen ekonomist Nouriel Roubini, kripto paralar için o senaryoyu yazdı. İşte detaylar!

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

çin kripto paralar Haberi

çin kripto paralar

Çin kripto paralara karşı başlattığı savaşa hız kesmeden devam ediyor. Dünya'da yer alan habere göre, göre Çin Merkez Bankası'nın Pekin şubesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paraların meydana getirdiği riskler ile ilgili önemli uyarılar yaptı. bulundu.

Çin Merkez Bankası'nın Pekin Şubesi ayrıca, Pekin merkezli olan ve kripto işlemleri ile ilişkili olduğundan şüphelenilen bir yazılım şirketinin kapatılmasıyla ilgili olarak yeni bir talimat verdi.

Çin Merkez Bankası'nın Pekin Şubesi, Pekin'de bulunan şirketleri kripto paralarla ilişkili işletmeler için reklam ve yer sağlamamaları konusunda da önemli bir uyarı...