23 / 07 / 2024

Çin Şanghay rezidans projeleri

Çin Şanghay rezidans projeleri

Şanghay’ın Guanfuli mahallesinde derme çatma binalarda oturan Çinliler, evlerini satmamak için direniyor. Belediye 16 yıldır bölge halkını ikna etmeye çalışıyor. Mahalleli, hızlı yükselen konut piyasasının ortasında baraka hayatını sürdürüyor.

Criter Rezidans peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Criter Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri ve peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanıyla satışlar başladı. İşte Criter Rezidans ile ilgili merak edilenler... 

Park Gordion Rezidans’ta yüzde 45 peşin ile ev sahibi olma fırsatı

Ankara Çankaya’da inşa edilen Park Gordion Rezidans’ta  yüzde 45 peşin 15 ay vade farksız imkanıyla ev sahibi olunabiliyor. İşte Ağustos 2025’te teslim edilmesi planlanan proje ile ilgili ayrıntılar…

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin, yarısı sıfır faiz 15 ay taksit fırsatıyla!

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin yarısı sıfır faiz 15 ay taksit imkanıyla konut satışları devam ediyor. Sandiego Rezidans'ta konut fiyatları ne kadar? Sandiego Rezidans'ta hangi tip konutlar var? İşte Sandiego Rezidans ile ilgili ayrıntılar...

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Sarıyer'deki 27 katlı hayalet rezidans yıkılıyor! 34 yıldır inşaat halindeydi!

Sarıyer Belediyesi, bu sabah saatlerinde “tabut” şeklinde nitelendirilen 27 katlı dev rezidans inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. 34 senedir kaba inşaat halinde olan ve 400 konut, 50 ticari alanlık rezidansa dönüştürülmek istenen yapının depreme dayanıksız olduğu belirtilmişti.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Otomotiv devi, 7 tesisinde üretim bandının durduracak

Japon otomotiv devi Toyota Motor, Çin'in Şanghay eyaletinde salgın tedbirlerinin yol açtığı Çin çıkışlı parçalara yönelik tedarik aksaklıkları nedeniyle 11 üretim bandında üretimi durduracağını açıkladı.

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Çin, bugün Şanghay şehrinde Covid-19 salgınının başlamasından bu yana en kapsamlı kısıtlamaları uygulamaya başladı. Petrol fiyatlarında ise Çin'in Şanghay kararının ardından talebin düşeceği endişeleri nedeniyle düşüşe geçti. İşte ayrıntılar...

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Çin Şanghay rezidans projeleri Haberi

Çin Şanghay rezidans projeleri

Şanghay, Çin’in en büyük şehri. Aynı zamanda dünyanın pahalı ve lüks şehirlerinden biri. Şanghay’ın Guanfuli mahallesinde ise şatafatın aksine sade bir hayat var. Mahalleli, hızlı yükselen konut piyasasının ortasında baraka hayatını sürdürüyor. Etrafı dev binalarla çevrilmiş olsa da yıkık dökük evlerde yaşayan Çinliler, bölgeden taşınmayı reddediyor. Belediye de 16 yıldır halkı ikna etmeye çalışıyor.


Yarı serbest mülkiyet hakkı sebebiyle Guanfuli, Çin’de çözümsüz bir problemi olmuş durumda. Çünkü bir soru akla geliyor: Arazilerin sahibi kim? Milyon dolarlık lüks rezidanslara aldırmayan bölge sakinleri derme çatma evlerde oturmaya devam ediyor.  Mahalle, yıkık dökük ve bomba patlamış gibi görünüyor. Moloz ve çöp yığınları arasında sıkışıp kalan halk, strafor kutularında sebze yetiştiriyor.  Kırık dökük camlardan dolayı kış ayları  çok soğuk. Yaz mevsiminde ise sıcaktan kaynıyorlar...