01 / 07 / 2024

çin wenling eyaleti

çin wenling eyaleti

Çin'de yaşlı bir çift, otobanın ortasında yer alan evlerinden taşınmayı reddedip, orada yaşamaya devam ediyor...

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.

Çin, havalimanı yatırımlarında hızlandı!

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’den sonra iki adet uluslararası havalimanı bulunan kentler arasına dahil oldu. Mart ayı sonunda inşaatında sona gelinen Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran tarihinde hizmete sunuldu.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Çin-Laos demiryolu hattındaki tüneller tamamlandı!

Güneybatı Çin eyaleti Yunnan’ın Kunming kentini Laos’un başkenti olan Vientiane’a bağlayan tren hattının üzerindeki tünelin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Çin, dünyanın en uzun deniz altı metro inşaatını bitirdi!

Çin'in deniz altından geçen en uzun metro tünelinin çalışmaları Shandong Eyaleti’nin sahil kenti Qingdao’da tamamlandı...

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldı!

Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldığını açıkladı.

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

Çin Nanjing Kuleleri'nin inşaatı bu yıl başlayacak!

Çin'de hava kirliliğine karşı Orman gökdelenler projesi inşa edilecek. Jiangsu Eyaleti’nin başkenti Nankin'de yapılacak iki gökdelen 200 metre yüksekliğinde olacak.

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

Çin'de ayakkabı fabrikası çöktü!

Çin'in doğusundaki Zhejiang bölgesinde bir ayakkabı fabrikasının çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 9 işçi hayatını kaybetti.Şinhua ajansının haberine göre, Wenling kentinde meydana gelen olay sırasında fabrikada 51 işçi bulunuyordu.

Bavyera'dan Türk inşaatçılara yatırım çağrısı!

Almanya'nın en zengin eyaleti Bavyera, inşaat alanında yabancı yatırımcıları bekliyor. Bavyera Ekonomi Bakanlığı Yatırım Ajansı Tnvest in Bavaria' yatırım yapacak inşaat firmalarına büyük kolaylıklar sağlıyor.

çin wenling eyaleti Haberi

çin wenling eyaleti

Çin'in Wenling eyaletinde otobanın tam ortasında yer alan bina, sürücülere zor anlar yaşatıyor. O binada yaşayan Luo Baoge ve eşi'ne bölgeye otoban yapılacağı ve otobanın evlerinin bulunduğu yerden geçeceğini bildirildi. Yetkililer,  evi tahliye etmeleri için yaşlı çifte 8 bin Sterlin tazminat vermeyi teklif etti. Çift, teklifi reddedip, bu parayla yeni bir ev almanın zor olduğunu söyledi. Antlaşmayı imzalamayan Luo Baoge, karısıyla birlikte evlerinde yaşamaya devam ediyor. Otobanın ortasında bir binanın yer aldığını gösteren herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı için, bu bölgede çok sık trafik kazası meydana...