28 / 04 / 2024

çinde sel mi oldu

çinde sel mi oldu

Çin'de sel kenti etkisi altına aldı. Çin'in kuzeybatısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'nin Congvey kentini etkisi altına alan şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sellerde 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Çin'in Guiyang kent merkezini sel bastı!

Çin'in güney batısındaki Guizhou eyaletinde yaşanan yağışlar sele neden oldu. Bölgedeki Guiyang kenti merkezini sel bastı. Çin Sivil İşler Bakanlığı ve Ulusal Felaket Kontrol Komisyonu'nun selin vurduğu bölgelere yardım ekiplerini gönderdiği kaydedildi...

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

SON DAKİKA: 1 saatte peş peşe 5 deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu?

Son dakika, son bir saat içinde peş peşe 5 deprem meydana geldi. Peki, Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Dacia Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? Şimdi al, Şubat 2024'te öde fırsatı! 

MPV genişliğinde, SW uzunluğunda ve SUV karakterinde olmasıyla dikkatleri çeken Dacia Yeni Jogger, güvenlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Peki Dacia Yeni Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Dacia Jogger 12 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Son zamanlarda kiracılar arasında en çok merak edilen sorulardan biri, "Kira sözleşmesi sona erdiğinde kiracı çıkarılabilir mi?" oldu. Türkiye Borçlar Kanunu'nun 347. maddesi ve sonrasına göre, kira sözleşmeleriyle ilgili bazı hükümler bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

çinde sel mi oldu Haberi

çinde sel mi oldu

Şinhua ajansının haberinde, bölgede elektrik kesintisi olduğu ve birçok yolun kullanılamaz hale geldiği ifade edildi. Yetkililer, tehlikeli bölgede bulunan birçok kişinin tahliye edilmeye çalışıldığı açıkladı. 


Aşırı yağış ve sellerden 20 bin ev ile 17 bin hektar tarım arazisinin zarar gördüğü belirtildi. Ekonomik kaybın 150 milyon yüen (yaklaşık 25 milyon dolar) olduğu açıklandı.


Çin'in güneyindeki yedi eyalette geçen hafta etkili olan şiddetli yağışlarda 27 kişi...