10 / 05 / 2024

Çine cemevi projesi

Çine cemevi projesi

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın Çine’de 228 konut yapacak! Sadece 2.280 TL taksitle!

TOKİ Aydın Çine 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Çine’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Çine’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Çine sosyal konut projesi..

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Çine cemevi projesi Haberi

Çine cemevi projesi

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Cemevi yapımı yeniden gündeme geldi. 

Aydın Denge'den Sezgin Madran'ın haberine göre; Muhammet Demir, seçim öncesinde Çine Belediyesi'nin Yeniköy Mahalle halkına Cemevi vaadinde bulunduğunu belirtirken inşaat çalışmalarının neden şuana kadar tamamlanmadığını sordu.

"BELEDİYE CEMEVİ YAPAMIYOR"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cemevi inşaatının belediye tarafından yapılmadığını belirterek, "Cemevleri ibadethaneden sayılmıyor. Biz sadece dini alanlara para harcayabiliyoruz. Bu nedenle biz belediye olarak Cemevi inşaatı gerçekleştiremiyoruz. Biz sadece belediye olarak öncüyüz. Cemevi inşaatı hayırsever iş adamları ve kişilerin yapmış olduğu yardımlar doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bunun için işler biraz ağır gidiyor. Yine de belediye olarak Cemevi hakkında resmi olarak destek olabilir miyiz bunu araştıralım üzerinde çalışalım" ifadelerini kullandı.

"BEN ŞAHSIM OLARAK HAZIRIM"

"Deve güreşine para var Cemevine...