20 / 05 / 2024

çinlilerin ürettiği evler

çinlilerin ürettiği evler

ChinaHomelife Turkey; Çin Ürünleri Fuarı kapılarını açtı. Kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.

İslam Memiş altın almak isteyenlere seslendi! Kesme altın alın dedi! Bu altınları işaret etti! İşçilik fazla...

Altın uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin ürettiği altında işçiliğin olduğunu söyleyerek yatırımcılara 'kesmen altın alabilirsiniz' diyerek seslendi.

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Hoover’dan resmen herkesin arzu ettiği ancak kimsenin bulamadığı bir teknolojik ürün geldi. Hoover, ürettiği MBC500UV 011 yatak temizleyicisini görücüye çıkardı. İşte Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dakikalar içerisinde şarj olan Xiaomi 13 Ultra herkesi hayran bırakacak! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye pazarında büyük paya sahip olan Çinli firma ve ürettiği Xiaomi 13 Ultra modeli, hızlı şarj desteği ile piyasaya çıktı. Bahsi geçen model dakikalar içerisinde şarj olacak.  İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Türkiye’de üretilen hibrit motorlu Toyota C-HR ne kadar? İşte sıfır km Toyota C-HR'nin Nisan fiyatı...

Japon otomotiv devi Toyota’nın Türkiye'de ürettiği modellerden birisi olan C-HR Hybrid'in Nisan ayı fiyatı açıklandı. Peki sıfır km Toyota C-HR Hybrid'in kaç liradan satışa çıktı. İşte Toyota C-HR Hybrid'in 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kia ceed serilerinde Mart zammı var mı? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Kia'nın diğer önemli özellikleri arasında tasarımı, teknolojik özellikleri, performansı ve dayanıklılığı da sayılabilir. Kia, son senelerde ürettiği araçlarla  birçok ödül kazanmıştır ve müşteri memnuniyeti konusunda da iyi bir üne sahiptir. Peki 08 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Audi’nin elektrikli modeli e-tron'un Ocak 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks crossover SUV modeli E-tron'nun Ocak 2023 fiyatı açıklandı.. Aracın fiyatına bu ay da zam geldiği görüldü.  İşte Audi E-tron'un 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.

Audi A6 Avant ve A6 Allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi’nin 1994 yılından bu güne ürettiği lüks otomobili A6'nın Avant ve Allroad quattro modellerine Ocak ayında bir kez daha zam geldi. Peki zam sonrası bu modellerin fiyatları ne kadar oldu? İşte, Audi A6 Avant ve A6 Allroad quattro'nun 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

çinlilerin ürettiği evler Haberi

çinlilerin ürettiği evler

Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin en büyük platformlarından olan ChinaHomelife Turkey; Çin ÜrünleriFuarı 2 – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Yüzlerce Çinli firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan China Homelife Fuarı, üçüncü yılında da binlerce Çin malı ürünüyle yoğun ilgi gördü. Özellikle çınar ağcından de- monte yapılan ahşap ev ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Doğayla iç içe yaşamak isteyenler ve kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.


Türkiye pazarına girmek üzere China Homelife fuarına katılan Çin malı çam ev meraklılarından yoğun ilgi gördü. 50 yıla kadar hiçbir deformasyona uğramadan durabilen çam evler, ustasız 2 saatte inşa edilebiliyor. Amerika Birleşik...