18 / 05 / 2024

Çırçır metro şantiyesi hızsızlık

Çırçır metro şantiyesi hızsızlık

Eyüpsultan'da metro şantiyesindeki güvenlik görevlisini silahla tehdit eden 5 zanlı, bir makara kabloyu çalarak uzaklaştı...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Metro online markette 17 adet ürünün fiyatı dibi gördü! 5 kg Bor toz şeker, Mehmet Efendi Türk kahvesi, Balparmak bal...

Metro Market, Özel Fiyatlı Ürünler başlığı altında 17 adet ürünün fiyatını düşürdü. İşte Kampanyalı ürünler ve fiyat listesi...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Stoklar bitmeden yetişin! Metro Market online kampanyalı ürünlerini açıkladı! Bir alana bir bedava kampanyası...

Metro Market online kampanyalı ürünleri belli oldu. 25'li ve 402lı demlik çayda bir alana bir bedava kampanyası başladı.

Metro Online Market çılgın kampanyasını duyurdu! 16 üründe dev indirim! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Metro Market online alışveriş sitesinde indirimli ürünlerini açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli sayılacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler kampanyaya dahil edildi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Metro Markette 16 ürüne dev kampanya! Zeytinyağı, peynir ve ette çılgın indirim! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Metro market online indirimli aktüel ürünleri açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

Çırçır metro şantiyesi hızsızlık Haberi

Çırçır metro şantiyesi hızsızlık

İstanbul Eyüpsultan'da inşaatı devam eden Çırçır Metro İstasyonu'nun şantiye alanına gelen 5 kişi, güvenlik görevlisini silahla tehdit etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şantiyede bulunan bir makara elektrik kablosunu çalan şüpheliler, araçla olay yerinden uzaklaştı.

Görevlinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ve inceleme başlattı.

Zanlıların yakalanması için çalışmalar...