25 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı konut fiyatları açıklaması

Cumhurbaşkanı konut fiyatları açıklaması

TOKİ'nin 15 yıllık süreçte önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dünün ihtiyacı hızla konut üretip milletin talebine cevap vermekti. İşte TOKİ bunu yaptı"dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan konut sorunuyla ilgili şok açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Konut arzının arttığını göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı konut fiyatları açıklaması Haberi

Cumhurbaşkanı konut fiyatları açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni şehirleşme vizyonu ile "nitelik odaklı" bir anlayışın hâkim kılınması gerektiğini vurguladı.Gecekondulaşmanın ortadan kaldırılmasında TOKİ'nin 15 yıllık süreçte önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Erdoğan, "Dünün ihtiyacı hızla konut üretip milletin talebine cevap vermekti. İşte TOKİ bunu yaptı"dedi.

TOKİ Haber Dergisi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehircilik Şürası sonuçlarının değerlendirildiği Genel Kurulda, şehirlerin geleceğinin gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde katılımcı bir yaklaşımla belirlenmesinin önemine değinerek, insan fıtratından ziyade hırsları merkeze alan bir bakış açısıyla inşa edilen kentlerin huzur getirmeyeceğini vurguladı.

"NİCELİK DEĞİL, NİTELİK ODAKLI ANLAYIŞ HÂKİM OLMALI"

Zihinsel yozlaşmanın menfi etkisinin en çok çarpık kentleşmede görüldüğüne dikkat çeken Erdoğan, 15 yılda 81 ilde tarihi nitelikte adımlar atıldığım ve düzensiz göç, çarpık kentleşme, hazine arazilerinin işgali gibi pek...