09 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi inşaatı son durum

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi inşaatı son durum

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alacak olan Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'nin inşaat çalışmaları başlayacak, bununla ilgili süreçler tamamlanmak üzere" dedi.

Türk inşaatçıları 135 ülkede 492.6 milyar dolarlık projeye imza attı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Türk inşaat firmalarının bugüne kadar 135 ülkede 492,6 milyar dolar değerinde proje üstlendiğini açıkladı.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılması kararı iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği’ne inşa edilmesinin önünü açan ilke kararı, Mimarlar Odası’nın açtığı dava sonucunda iptal edildi. 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi inşaatı son durum Haberi

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi inşaatı son durum

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, geçen yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin ve makamının işçisinden işverenine, sanatçısından muhtarına, devlet adamından bürokratına kadar ülkenin her kesiminden onbinlerce kişiye ev sahipliği yaptığını belirterek, "Bunların bir çoğunu da Sayın Cumhurbaşkanı'mız bizzat kendileri burada ağırladılar, karşıladılar" dedi. 


Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2015 yılı faaliyetleri hakkında bilgi veren Kalın, Anayasa'nın 104. maddesine göre cumhurbaşkanının devletin başı olduğuna dikkati çekerek, bu sıfatla Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin birliğini temsil ettiğini, Anayasa'nın uygulanmasını, devlet organlarının düzenini ve uyumlu çalışmasını gözettiğini söyledi. 


Erdoğan'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde doğrudan halkın oylarıyla seçilmesinin, hem Türk siyasi hayatında hem de cumhurbaşkanlığı makamında çok önemli bir değişim olduğunun altını...