05 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı onarım

Cumhurbaşkanlığı Sarayı onarım

Cumhurbaşkanlığı bütçe tasarısı, sarayla başlayan inşaat yatırımlarının her geçen yıl artarak devam edeceğini ortaya koydu. Sarayın bakım ve onarımına 56 milyon TL harcanacak

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Hastanelere personel alımı yapılacak! 17 bin personel için Cumhurbaşkanlığı onay verdi!

17 bin personel hastanelere alınacak, KPSS şartı aranmıyor. Cumhurbaşkanlığı duyurdu. Tüm gözler haberde..

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı personel arıyor. Çeşitli alanlarda 12.554 TL maaş karşılığında personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın dikkat çeken asgari ücrete zam açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de bir açıklama yaptı. Peki asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı onarım Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı onarım


Cumhurbaşkanlığı bütçe tasarısı, sarayla başlayan inşaat yatırımlarının her geçen yıl artarak devam edeceğini ortaya koydu.


2017-2019 döneminde yapılacak yatırım ve harcamaları da gösteren tasarıya göre; sarayın bakım ve onarımı için önümüzdeki yıl 56.3 milyon lira daha harcama yapılacak. 2017 yılında yeni bina inşaatları ve mevcut binaların bakım ve onarımına toplam 350 milyon lira gidecek. Cumhurbaşkanlığı gelecek yıl aynı zamanda 177 milyon 308 bin liralık mal ve hizmet alımı gerçekleştirecek.

İki kalemde

1.5 milyar 2018'de 392.9 milyon, 2019'da ise 225.6 milyon inşaat ve bina büyük onarım harcaması yapılacak. Bu dönemde mal ve hizmet alımları ise sırasıyla 188.7 milyon ve 199.8 milyon lira olacak. Böylece üç yıl içinde toplam 1 milyar 534 milyon 317 bin lira ödenek...