09 / 05 / 2024

CVK Group bilgi üniversitesi yurdu

CVK Group bilgi üniversitesi yurdu

CVK Group, Bilgi Üniversitesi'nin Tophane'deki kız yurdunu, oda fiyatı 500 eurodan başlayan otele çevirecek. Firma Avrupa'ya da otel açacak. Bilgi Üniversitesi kız yurdu binasını 250 odadan oluşan 5 yıldızlı konsept bir otele dönüşecek.

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Aşur Group'tan Batman'a yatırım hamlesi!

Aşur Group Batman'da yatırım programına başlıyor. Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

EgeYapı Group’un basın toplantısı ertelendi!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group’un 3 Eylül 2015,Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı basın sohbet toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

CVK Group turizme odaklanarak büyüyecek!

2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren CVK grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.

EgeYapı Group 2015 yılı hedeflerini açıklıyor!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group, 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerini, Pega Kartal projesinin relansman kampanyasını paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor.

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli oldu!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor...

Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor!

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de hizmete açtı!

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de açıldı. Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Eşkar, Kayseri Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve 9. Şube için neden Kayseri ' yi seçtiklerini anlattı...

Hospitadent Dental Group 9.Hastanesi'ni Kayseri'de açtı!

10 yıldır kaliteden ödün vermeden, hasta memnuniyetini ilke edinerek çalışan Hospitadent Dental Group , şimdilerde 9. Şubesini Kayseri’de hizmete açtı. Dt. Recep Eşkar Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi

CVK Group, Bilgi Üniversitesi'nin Tophane'deki yurdunu otele çeviriyor!

CVK Group, Bilgi Üniversitesi'nin Tophane'deki kız yurdunu, oda fiyatı 500 eurodan başlayan otele çevirecek. Firma Avrupa'ya da otel açacak. Bilgi Üniversitesi kız yurdu binasını 250 odadan oluşan 5 yıldızlı konsept bir otele dönüşecek.

CVK Park Bosphorus Hotel Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Türkiye’ nin en köklü yatırımcılarından CVK Group tarafından tekrar hayata geçirilen, 120 yıllık geçmişe sahip CVK Park Bosphorus Hotel, İstanbul’ un kalbi Taksim Gümüşsuyu’ nda...

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı!

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Şahin, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

CVK Group bilgi üniversitesi yurdu Haberi

CVK Group bilgi üniversitesi yurdu

Türkiye'nin ilk üç krom madeninden birine sahip olan CVK Group, iki yıl önce girdiği turizm alanında yeni bir projeye başlıyor. Taksim'de uzun süre atıl kalan Park Otel'i alıp 350 milyon dolar yatırımla CVK Park Bosphorus'a dönüştüren firma, şimdi de Tophane'de yer alan Bilgi Üniversitesi kız yurdu binasını 250 odadan oluşan 5 yıldızlı konsept bir otele dönüştürüyor. Bu otel için 250 milyon dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini dile getiren CVK Hotel&Resorts Genel Müdürü Bahri Şahin, oteli 2 yıl içinde açacaklarını söyledi. Oda fiyatlarının en az 500 euro olacağını dile getiren Şahin, "Her oda farklı bir konsepti yansıtacak. Misafirlerin yüzde 95'i yabancı turist olacak. Bu yüzden Türkiye'nin geleneksel ve modern yapısını bir arada yansıtabileceğimiz konseptler üzerine çalışıyoruz" dedi. İstanbul'da şehir otelciliği yapmaya...