09 / 05 / 2024

D-100 karayoluna 3 yeni köprü

D-100 karayoluna 3 yeni köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Kentsel dönüşümde artık 3'te 2 çoğunluk aranmayacak! Kanun teklifi geliyor: Salt çoğunlukla karar alınacak!

Kentsel dönüşümde 3'te 2 çoğunluk şartı resmen tarih oluyor. Kanun teklifi bu hafta Meclis'e sunuluyor. İşte detaylar...

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Borsa İstanbul’da şoke eden düşüş! Yüzde 3,24 değer kaybetti!

Borsada BIST 100 endeksi, yüzde 3,24 oranında değer kaybı yaşamasının ardından 7.513,29 puandan kapanış yaptı. Bunun yanı sıra, bankacılık endeksi yüzde 4,61 oranında ve holding endeksi ise yüzde 2,90 oranında değer kaybetti.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Ulaştırma Bakanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 3 bin işçi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlan kapsamında, çeşitli mesleklerde işçi alımı yapılacak. Peki, kontenjan dağılımı nasıl, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...

İstanbul'daki dönüşümün detayları belli oluyor! Murat Kurum: 2+1'ler 100 metrekare, 3+1'ler 120 metrekare olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Kurum, 2+1'lerin 100 metrekare, 3+1'lerin 120 metrekare olacağını açıkladı. 

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Migros'ta çılgın indirim! Ayçiçek yağı 119 TL'ye, Çaykur çay 66 TL'ye düştü! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Ayçiçek yağı 119 TL'ye, Çaykur çay 66 TL'ye düştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kentsel dönüşümle 3 milyon 200 bin konut yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 milyon 200 bin konut yenilendi, 81 şehirde 922 ilçede 250 bin konutun dönüşümü devam ediyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 15 indirim ve 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Düşler Vadisi Riva 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışa çıktı. Projede doğayla iç içe yaşam konsepti sunuluyor...

D-100 karayoluna 3 yeni köprü Haberi

D-100 karayoluna 3 yeni köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 karayolunda transit geçişi sağlamak için 3 yeni yaya köprüsü yapacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek. 


Çalışmalar kapsamında; Yahya Kaptan ışıkları yanında yapılacak yaya köprüsünün önüne yapılacak üst geçidin ayaklarının montajı yapıldı. Diğer noktalardaki köprüler için ise çalışmalar koordineli olarak devam ediyor. Hızla devam eden ve bayram nedeniyle ara verilen çalışmalarda köprüler yan yollar ve ana yolları kapsayacak uzunlukta hayata...