03 / 05 / 2024

D Yapı konut projeleri

D Yapı konut projeleri

2006 yılında D-Yapı tarafından Tuzla Akfırat'ta inşa edilen Akfırat Evleri satışa sunulmuş. Akfırat Evleri'nde bulunan evler 140 bin Euro'dan (234 bin lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? Bankalar bir bir açıkladı! Ev alacaklar şimdi bakın! 

Bankalar Ekim ayı konut kredi faizlerini duyurdu. Ev alacak vatandaşlar son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 11 Ekim 2022...

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler dikkat! En düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankalardaki konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki en düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka faiz oranları...

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

D Yapı konut projeleri Haberi

D Yapı konut projeleri



YATIRIM GİBİ YATIRIM.

KİRA GİBİ TAKSİT.


D-YAPI ve MİLPA işbirliği ile Anadolu Yakası Akfırat'da yepyeni bir yerleşim hayat buluyor. Yeşili sınırsızca kucaklayan Akfırat Evleri çağdaş yaşamın en iyi örneklerinden. Akfırat Evleri, 140.000 Euro'dan başlayan fiyatlar, projeye özel vade ve kredi olanakları ile sunuluyor.


Bahçenin dinginliği ile spor ve aktivitenin dinamiğini bir arada sunan Akfırat Evleri'nde yaşamınıza yatırım yapın.


Akfırat Evleri


D-YAPI VE MİLPA İŞBİRLİĞİYLE

Akfırat Evleri İltay Mimarlık tarafından projenlendirilmiştir.



(2005 yılında 1 Euro 1.67 liraya, Reşat Altın ise 153 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 14 Ağustos 2005



Abdullah Kutalmış...