13 / 05 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul satışları ne zaman

Davutpaşa Inİstanbul satışları ne zaman

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısı belirlendi.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Deprem sonrası konut satışları yüzde 18 düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  konut satışlarının deprem sonrasında yüzde 18 düştüğünü ve bu durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Konut satışları rekor kırdı! İşte nedeni!

Kamu bankalarının faiz indiriminden sonra Kasım 2021'de 179 bin adetle senenin en yüksek konut satış rakamı elde edildi. Sektör temsilcileri konut satışlarındaki rekorun nedenlerini açıkladı. Konut satışları neden rekor kırdı?

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Tam kapanma konut satışlarını nasıl etkiledi?

Mayıs ayına ilişkin konut satış rakamları önceki gün açıklandı. Konut satışları Mayıs ayında  59 bin 166 olarak kaydedildi. Satışlar önceki aya oranla yüzde 38.28 azaldı. 

Konut satışları Şubat’ta yükselişe geçti!

TÜİK tarafından açıklanan konut satışları istatistik rakamlarına göre; konut satışları Şubat ayında yüze 15 artış kaydetti. 

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

Davutpaşa Inİstanbul satışları ne zaman Haberi

Davutpaşa Inİstanbul satışları ne zaman

Davutpaşa Inİstanbul projesinde 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 bağımsız bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden oluşuyor.


Lansmanının 15 Mayıs Cuma günü gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 3 bin 565 


daire ve 16 ticari ünite yer alıyor.


Davutpaşa Inİstanbul ortak kullanım alanları arasında fitness center, güvenlik, basketbol sahası, yüzme havuzu, kreş, sinema, asansör, mescit, futbol alanları, oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor.


İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen proje 130 bin dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlandı. Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat...