20 / 05 / 2024

dayan yüreğim Endemola haciz mi geldi

dayan yüreğim Endemola haciz mi geldi

Endemol eğlence sektöründe dünyanın lider şirketi olarak biliniyor. Hollandalı Endemol şok bir hacizle karşı karşıya kaldı. Endemol'a karşı, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Yüreğir kentsel dönüşümünde kimse mağdur olmayacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışması olan Kışla (2. Bölge) Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Yüreğir'de köy yolları yenilenecek!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasasıyla Yüreğir’e bağlanıp mahalle olan yerleşim yerlerinin yollarının yenileneceği müjdesini verdi.

TOKİ Adana Yüreğir Karacaoğlan Mahallesinde 478 adet konut yaptıracak!

TOKİ Adana Yüreğir Karacaoğlan Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 478 adet konut, 76 adet ticari dükkan ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapacak.

Yüreğir Köprülü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projeleri kapsamında Yüreğir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye'nin birinci sınıf cemevi yüreğir'de yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Cemevi’ni ve Akkapı Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ederek, Alevi camiasının temsilcileriyle bir araya geldi, sorunları dinledi.

Yüreğir'de sosyal konutlara ağırlık verilecek!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte seçim startını verdi. Başkan Çelikcan, bu dönem sosyal konutlara ağırlık vereceklerini belirtti.

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim!

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Kiptaş Finanskent 2 arazisinde inşa edilecek olan proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy bölgesinde inşa ediliyor.

Köy yerleşim alanlarında ifraz nasıl olur?

İfraz tapu kütüğünde tek parsel olarak kayıtlı bulunan bir taşınmaz malın düzenlenen haritalara göre ayrılması işlemine deniyor. Peki, köy yerleşim alanlarında ifraz nasıl olur?

Meydan Çekmeköy iletişim!

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Meydan Çekmeköy iletişim için 0216 446 46 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 17 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplamaya devam eden projenin Nisan - Mayıs gibi satışlarına başlaması planlanıyor.

Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Ataköy projesi Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse yakın mesafede bulunuyor. İşte Avrupa Konutları Ataköy iletişim bilgileri...

dayan yüreğim Endemola haciz mi geldi Haberi

dayan yüreğim Endemola haciz mi geldi

Parampaşa ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol haciz geldi. 


Endemol, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti. Kira alacağına karşılık, tamamı sponsorlu 190 parça eşya haczedildi.


KÖŞKÜN KİRASI ÖDEMEDİ


Haczi yapan şirket Tatar İstanbul Otelcilik A.Ş... Kayserili Tatar Ailesi'ne ait şirketin sahip olduğu Beykoz'daki köşk Endemol'un bir dizi yapımına da ev sahipliği yaptı. Beykoz İcra Müdürlüğü ekipleri ve alacaklı şirket avukatı, Endemol'e dair tüm eşyaları tek tutanak altına alarak haczetti. Avukat Resul Özmen'in başlattığı icra takibi sonrası yapılan haciz işleminin gerisinde ise, köşkün ödenmeyen kira borcu yer aldı. Tutanağa göre haciz işlemi 7 Haziran günü bu köşkte...