23 / 07 / 2024

dedaştan ücretsiz sayaç

dedaştan ücretsiz sayaç

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle Edaş), Batman İl Müdürlüğü'ne bağlı elektrik dağıtım şebekesinde sağlıklı elektrik enerjisi sunmak ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla abonelere yönelik iki uygulama başlattı....

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

QNB Finansbank'tan müşterilerine büyük kampanya! Ücretsiz olacak

QNB Finansbank müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Banka artık o işlemin ücretsiz olacağını açıkladı.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Chatgpt-4 nasıl ücretsiz kullanılır?

ChatGPT 4'ü bütçenizi zorlamadan kullanmanıza olanak tanıyan çeşitli platformları ve yöntemleri keşfedeceğiz. Öyleyse, GPT-4'ün gücünden ücretsiz olarak nasıl yararlanabileceğinizi keşfedelim.

PlayStation Plus'tan oyun düşkünlerine büyük jest! 5.942 TL değerindeki oyunlar ücretsiz oldu

Sony'nin abonelik alt yapılı oyun servisi PlayStation Plus, geçtiğimiz ay oyuncuları memnun edecek bir uygulamaya imza attı.  oyun canavarlarının vazgeçilmezi olan 23 adet  oyunu ücretsiz veriyor. İşte o oyunlar..

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Denizbank'tan müjde! 1 Sene boyunca ücretsiz! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Denizbank'tan güzel haber geldi. 30 Kasım'a kadar başvuran herkese bir sene ücretsiz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte ayrıntılar...

dedaştan ücretsiz sayaç Haberi

dedaştan ücretsiz sayaç

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle Edaş), Batman İl Müdürlüğü'ne bağlı elektrik dağıtım şebekesinde sağlıklı elektrik enerjisi sunmak ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla abonelere yönelik iki uygulama başlattı. Dicle Edaş, abonelerden sorunlu sayacı, tesisatı olan veya şüphelenen vatandaşların tesisat ve sayaçlarını yeniliyor. 


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, il müdürlüğüne dilekçe ile başvurularda, önceki kullanıcılar tarafından sayacında oynama olduğunu düşünenler ve sayacından şüphe duyan abonelerin sorunlarının ortadan kalkacağı duyuruldu. Kampanyadan faydalanacak abonelere hukuki işlem uygulanmayacağını belirten Dicle Edaş, "Abonelerden sayaç değişim ücreti alınmayacaktır. Kampanyadan sadece alçak gerilim (AG) enerji alan aboneler yararlanabilecektir. Bu abonelerin 31 Aralık 2013 tarihine kadar müracaat etmeleri, mevcut borçlarını ödemeleri, abonelik bilgilerini güncellemeleri, fiili kullanıcılar ise aboneyi kendi adlarına almaları gerekmektedir." dedi.


ABONELERİN SAYAÇ, PANO VE ANA HATLARI ÜCRETSİZ YENİLENİYOR


Abonelerin...