16 / 05 / 2024

Dekar Aşmalı Hayat ön talep süreci

Dekar Aşmalı Hayat ön talep süreci

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği bahçeli evlerle dikkat çeken Dekar Yapı yeni adres olarak Beylikdüzü'nü seçti. Şirketin hayata geçireceği yeni konut projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta ön satışlar başladı.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

İnşaat maliyeti nedir? 100 metrekare ev kaça mal olur?

Ağustos ayında temmuza göre inşaat maliyet masraflarında kademeli artış devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiş artışlar ve dolardaki yükselişe bağlı olarak inşaat maliyetleri de artarak devam ediyor.

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Ekonomistler tek tek açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyon artacak mı? 

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) araştırmasında enflasyon ile ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Peki hayat pahalılığı ve enflasyon artacak mı? 

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022?

Prefabrik evlerin temelleri, normal betonarme yapılara göre farklılık göstermektedir. Peki Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022? İşte detaylar!

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Dekar Aşmalı Hayat ön talep süreci Haberi

Dekar Aşmalı Hayat ön talep süreci

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği bahçeli evlerle dikkat çeken Dekar Yapı yeni adres olarak Beylikdüzü'nü seçti. Şirketin hayata geçireceği yeni konut projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta ön satışlar başladı. 78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek projede 244 bahçeli ev yer alacak. Deniz manzarası ve bahçeleri ile öne çıkan projede tek kat ya da dubleks olarak, büyüklükleri 149 ile 361 metrekare aralığında değişen daire seçenekleri bulunuyor. Projede 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari üniteler yer alıyor. Dekar Aşmalı Hayat'ta daire fiyatları 725 bin liradan başlıyor, 2 milyon 134 bin liraya kadar yükseliyor. Ön satış dönemine özel yüzde 10 indirim de yapılıyor. 


Hürriyet


Web: