21 / 07 / 2024

dekorasyon yaparken dikkat edilecek noktalar

dekorasyon yaparken dikkat edilecek noktalar

Boş duvarları olan evler; anısız kalmış, boş mekânlar gibi görünür. Evinizin duvarları artık size sıkıcı geliyorsa duvarlara anılarını yerleştirerek ev dekorasyonuna samimi bir renk katabilirsin!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi yaparken dikkat! Kira sözleşmesini hazır almayın!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren kira sözleşmelerinde dikkat edilmesi gereken en önemli kriterlerden biri de sözleşmenin hazır olarak alınmaması. Kiracı ve ev sahipleri dikkat...

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

Kira sözleşmesi yaparken dikkat! Tahliye taahhüdünde tarih boş bırakılırsa ne olur?

Kiracının kiraya verene karşı belirli bir tarihte kiralananın boşaltmayı taahhüt eden Tahliye taahhüdüyle ilgili Avukat  Hüseyin Eker'den açıklama geldi.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Tarla alacaklar bu ayrıntıya dikkat! Araziniz yüzde 30 küçülebilir…

Birçok kişi konut yerine, arsa, arazi ve tarlaya yatırım yapmaya başladı. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, önemli bir noktaya dikkat çekerek yatırımcıları uyardı…

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Kira sözleşmesinde imzaya dikkat! Konutu görmeden imza atmayın!

Milyonlarca kiracının ev kiralarken, kira sözleşmelerindeki maddelere dikkat etmesi gerekiyor. Buğra Çetinkaya kiracılara seslenerek, kira sözleşmesi yaparken neye dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Kiracılar, kira sözleşmesi yaparken dikkat! Tahliye taahhütnamesinde kritik ayrıntı! Geçersiz sayılır...

Avukat Esat Özel, kiracıların, sözleşme yaparken dikkat etmesi gerekenleri belirterek, tahliye taahhütnamesi ile ilgili detayları açıkladı.

dekorasyon yaparken dikkat edilecek noktalar Haberi

dekorasyon yaparken dikkat edilecek noktalar

Evinizin duvarları artık size sıkıcı geliyor ve fazla iş çıkarmadan değişiklik yapmak istiyorsanız bu fikirlerden faydalanabilirsiniz.  


Eviniz ufak ve fazla mobilya koyacak yeriniz yoksa boş ve soğuk duvarlara mahkum değilsiniz. Değişik şekillerde duvar yapıştırmalarını kullanarak evinize sıcaklık katabilirsiniz.


Özellikle balkon veya bahçe duvarlarında kullanabileceğiniz bu fikri alçı kullanarak hazırlayabileceğiniz gibi yine duvar yapıştırmalarını kullanark da yapabilirsiniz. Küçük dokunuşlarla evlerinize farkı bir hava...