23 / 07 / 2024

demirdökümden dijital şofben

demirdökümden dijital şofben

Türkiye'nin ilk şofben üreticisi DemirDöküm'ün, değişen tüketici beklentileri ve artan konfor talebi doğrultusunda ürettiği Compact şofbenler, hermetik modelleriyle tüketiciye teknoloji, konfor ve emniyeti bir arada sunuyor.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Vergi dairelerinin yükü azalacak! Dijital vergi dairesi devreye giriyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tüm vergisel işlemlerin elektronik ortamda tek çatı altında birleştirilerek mükelleflere sunulacağı dijital vergi dairesini devreye sokacaklarını söyledi.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım daha hijyenik olsun diyenler için Profilo, 9 kg kapasitesi ve 8 farklı program ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Dijital ekran sayesinde güvenli ve kontrollü kullanım imkanı sunan Profilo çamaşır makinesi bir çok özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İki yılı aşkın süredir sabit seyreden BTC arz payı için yeni rekor! Bitcoin dijital altın olarak adlandırılabilir mi?

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Bakanlık açıkladı! Dijital oyunlara 131.999 adet bandrol!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre, 2022 yılında en çok eğitim kategorisinde bandrol satışı yapılırken, dijital oyunlara ise 131.999 adet bandrol gitti.

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

demirdökümden dijital şofben Haberi

demirdökümden dijital şofben

6 ayrı emniyet sistemi ve CE belgesine sahip olan bu ürünler, 11 lt/ dk ve 14 lt/ dk olmak üzere iki farklı kapasitede olup doğalgaz ve LPG ile kullanılabiliyor. Baca bulunmayan ortamlar için ideal çözüm olan hermetik modellerde bulunan dijital ekran sayesinde, suyun sıcaklık değerleri ve arıza kodları görülebiliyor. Çok soğuk havalarda devreye giren donma emniyet sistemi cihaz içerisindeki suyun otomatik olarak ısıtarak cihazın donması...