26 / 08 / 2024

Deniz Kızık özgeçmiş

Deniz Kızık özgeçmiş

Mimar Deniz Kızık kimdir? Mimar Deniz Kızık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Kızık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Kızık...

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Fed çarşamba günü piyasaları ters köşeye mi yatıracak?

Makro ekonomik verilerin beklenenden iyi gelmesi üzerine piyasalar hesaplarını Fed'in tutumunu yumuşatması ve faiz artırımlarında küçük adımlar atması ya da yavaşlaması üzerine yaptı. Peki Fed'in piyasaları ters köşe yapma ihtimali var mı?

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Bu süper teklifi kaçırma! Beko bulaşık makinesinde böyle bir fiyat yok. 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bulaşık makineniz mi bozuldu. Hiç üzülmeyin! Hepsiburda.com’da Beko bulaşık makinesinde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Deniz Kızık özgeçmiş Haberi

Deniz Kızık özgeçmiş

Deniz Kızık kimdir?

Deniz Kızık, Bursa'da doğdu. 2011 yılında Karacabey Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimine başladı. 


Halen lisans eğitimine devam etmekte ve kısmi zamanlı olarak PAB Mimari Tasarım'da kariyerine devam etmektedir.


PAB mimarlık..

PAB, mimari ve kentsel potansiyelleri esnek araştırma ve tasarım biçimleri aracılığıyla keşfetmeyi ve üretime dökmeyi hedefleyen bir mimarlık oluşumudur.


PAB, 2007 yılında Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım tarafından İstanbul’da kuruldu. Farklı deneyimlerini bir araya getiren ofis ortakları, kısa sürede mimari tasarım projelerinden şantiye uygulamalarına, çeşitli araştırma projelerinden mimari yayıncılığa kadar, merkezine mimarlığı alacak şekilde pek çok alanda üretim yaptı. 


Ofisin temel ilkesi olan çokdisiplinliliği, geçmiş deneyimleri ve farklı ilgi alanlarıyla destekleyen ekip, dünyadaki gelişmeleri takip eden, daima sorgulayan, araştıran yenilikçi bir...