08 / 05 / 2024

deniz yatırım ortaklığının Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi

deniz yatırım ortaklığının Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirketin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi ve geri alınan Şirket paylarının satışı hakkında KAP'a şu açıklamayı yaptı

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023'te altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını rakam vererek açıkladı. 

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.

İslam Memiş dolar ve eurodan vazgeçti! O yatırım aracını telaffuz etti! Alan büyük kâr edecek!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve eurodan daha çok kazandıran o yatırım aracını açıkladı. İşte detaylar!

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde bir miktar birikmiş parası olanlar için servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı.

deniz yatırım ortaklığının Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi Haberi

deniz yatırım ortaklığının Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den  konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;


Şirketimizin 14/01/2013 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında,


I).   Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı olan Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kanunu'nun Seri:VI, Tebliğ No.11 sayılı tebliğinin 9 uncu maddesine göre Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesine, dönüşüm  iş ve işlemleri için şekil ve esasları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından belirlenmiş olan başvuru formu, bu formda belirtilen belgeler ve ana sözleşme tadilleri ile Kurul'a başvurulmasına, başuvuru için gerekli bilgi, belgelerin hazırlanması, başvuruların yapılması ve sonuçlandırılması konusunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine,


II).  Şirketimiz portföyündeki geri alım işlemleri ile alınmış olan 2.242.456 TL nominal değerli Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. paylarının piyasa fiyatından Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'ne satılmasına, katılanların oybirliği ile karar...